Ρίξε κόκκινο στη νύχτα

Ρίξε κόκκινο στη νύχτα

Το Καραϊσκάκη θα είναι κατάμεστο, στις εξέδρες Έλληνες και Σέρβοι θα έχουν... γιορτή, αλλά στο γήπεδο θα περάσει μονάχα ένας. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (22:00, COSMOTE SPORTS 2) τον Ερυθρό Αστέρα και η νίκη είναι μονόδρομος για την τρίτη θέση και τη συνέχεια της ευρωπαϊκής του περιπέτειας στο Europa League.

Ένα ματς. Ενενήντα λεπτά. Ένα αποτέλεσμα. Μία πρόκριση. Ο Ολυμπιακός απέναντι στα… αδέρφια του οφείλει για 90 λεπτά να ξεχάσει τις φιλίες. Αυτές θα μείνουν στην εξέδρα. Εκεί που Έλληνες και Σέρβοι θα στήσουν ένα δεύτερο – μετά απ’ αυτό στο Βελιγράδι – πάρτι που θα θαυμάσει ολόκληρη η Ευρώπη. Το ραντεβού τους έχει δοθεί από νωρίς, στις 16:00 το μεσημέρι, για μέρα που θα τους μείνει αξέχαστη.

Το ραντεβού του Ολυμπιακού με την πρόκριση είναι στις 22:00 στο Στάδιο Καραϊσκάκη (COSMOTE SPORTS 2). Πως θα έρθει; Με νίκη. Και μόνο με νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη απέναντι στους Σέρβους, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» παίρνουν το εισιτήριο για το Europa League.

Έχουν βρεθεί σε ίδια κατάσταση, απέναντι σε πιο ισχυρό αντίπαλο. Πέρσι κόντρα στη Μίλαν. Ίδια συνθήκη, ίδιο γήπεδο. Το τελικό 3-1 ήταν ένας θρίαμβος που είχε στείλει την ομάδα του Μαρτίνς στο Europa League.

Το ίδιο θέλουν να κάνουν οι ερυθρόλευκοι και απόψε. Έστω και χωρίς τον ιθύνων νου της ομάδας, τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος δεν τα κατάφερε και θα χάσει τον μεγάλο… τελικό. Ο Μαρτίνς θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 έχοντας μοναδικό ερωτηματικό τον παρτενέρ του Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας. Αν τα καταφέρει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, τότε θα είναι εκείνος που θα αγωνιστεί. Αν όχι, ο Γιασίν Μεριά θα είναι ξανά βασικός.

Οι υπόλοιποι γνωστοί: Σα, Ομάρ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Καμαρά, Μασούρας και Ελ Αραμπί.

Όσο για τον Ερυθρό Αστέρα, το μεγαλύτερο πρόβλημα ακούει στο όνομα του Μποακί, του πρώτου του σκόρερ στη διοργάνωση, που είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα-Τσιμίκας, Παπαδόπουλος (Μεριά), Σεμέδο, Ελαμπντελαουί-Καμαρά, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης-Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Αραμπί

Ερυθρός Αστέρας (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Μπόριαν-Ρόντιτς, Ντέγκενεκ, Μιλούνοβιτς, Γκάμπελιτς-Πέτροβιτς, Βούλιτς-Μάριν, Ίβανιτς, Γκαρσία-Τομανέ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ