Καραπαπάς: «Θα είναι μία «μάχη», με το μαχαίρι στα δόντια για 90 λεπτά»

Καραπαπάς: «Θα είναι μία «μάχη», με το μαχαίρι στα δόντια για 90 λεπτά»

Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού μίλησε σε αθλητικό ραδιόφωνο και τόνισε ότι η εκπληκτική ατμόσφαιρα στην εξέδρα στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα δεν θα επηρεάσει τους Ερυθρόλευκους.

Μία αναμέτρηση με τεράστια σημασία λαμβάνει χώρα απόψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τον Ολυμπιακό να κοντράρεται με τον Ερυθρό Αστέρα για την 6η αγωνιστική του Champions League, με τους Ερυθρόλευκους να θέλουν τη νίκη που θα τους φέρουν στους «32» του Europa League.

Ο εκ των αντιπροέδρων των Πειραιωτών, Κώστας Καραπαπάς, μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3 τόνισε ότι η εξαιρετική ατμόσφαιρα που θα υπάρχει στις εξέδρες, δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει την συγκέντρωση των αθλητών του Μαρτίνς.

Αρχικά τόνισε: «Είναι σημαντικό, όχι μόνο για τον Σύλλογο, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, το να περάσει ο Ολυμπιακός στους “32” του Europa League. Στο χορτάρι θα γίνει μία «μάχη» και οι ποδοσφαιριστές μας θα μπουν «με το μαχαίρι στα δόντια», για να νικήσουν. Στην εξέδρα οι οπαδοί θα κάνουν μία τρομερή ατμόσφαιρα, αλλά μέσα στο χορτάρι θα γίνει μία “μάχη” 90 λεπτών. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν άπαντες.

Η ομάδα δεν θα επηρεαστεί, από την ατμόσφαιρα στην εξέδρα, όπως και οι παίκτες του Αστέρα δεν επηρεάστηκαν από την ατμόσφαιρα στο Μαρακανά. Άλλο πράγμα η φιλία, η οποία συνεχίζεται και θα υπάρχει για πάντα. Άλλο ένας αγώνας και μία πρόκριση. Δεν υπάρχει τίποτα χαλαρό. Θα είναι μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, όπως και στο Βελιγράδι, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με τον αγώνα και όσα θα γίνουν στο χορτάρι».

Οι Ερυθρόλευκοι παράλληλα έχουν να ασχοληθούν και με την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και την ποινή των 2 αγωνιστικών που του επέβαλε η Πειθαρχική της Super League, για το ματς με τον ΠΑΟΚ, με τον Κώστα Καραπαπά να τονίζει «Είναι και λίγο πρόκληση για τον κόσμο του Ολυμπιακού, το να κλείνει με το παραμικρό το γήπεδο, ή να κόβονται βαθμοί. Είμαστε εκεί και θα παλέψουμε, για να ρίξουμε αυτή την ποινή».
Κλείνοντας, ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, τόνισε ξανά: «Θέλουμε την αποψινή πρόκριση, όσο τίποτα άλλο! Πάμε να δώσουμε μια μεγάλη “μάχη” 90 λεπτών, για να την πάρουμε»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ