Η πίκρα του Ντε Γιονγκ για τον Άγιαξ (vid)

Η πίκρα του Ντε Γιονγκ για τον Άγιαξ (vid)

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ άφησε το καλοκαίρι τον Άγιαξ για την Μπαρτσελόνα αλλά από το μυαλό του δεν βγήκε ποτέ ο Αίαντας. Κάτι που φάνηκε και το βράδυ της Τρίτης, όταν ο νεαρός μέσος πληροφορήθηκε τον αποκλεισμό της πρώην ομάδας του.

Το παιχνίδι στο Μιλάνο μόλις έχει τελειώσει και η Μπαρτσελόνα έχει πάρει τη νίκη κόντρα στην Ίντερ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ όμως αντί να είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, συνελήφθη από την κάμερα εμφανώς απογοητευμένος, δευτερόλεπτα μόλις από τη λήξη του ματς. Ο λόγος;

Ο αγαπημένος του Άγιαξ, με τον οποίο λίγους μήνες πριν, έφτασε μια ανάσα από τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και πήρε το νταμπλ στην Ολλανδία, έμεινε εκτός συνέχειας από το Champions League με την ήττα 0-1 από την Βαλένθια.

Ο νεαρός μέσος της Μπάρτσα μόλις το πληροφορήθηκε από τα μάτριξ του γηπέδου, έσκυψε το κεφάλι με την απογοήτευσή του να είναι εμφανής. Γιατί μπορεί να έφυγε από τον Άγιαξ αλλά σίγουρα δεν ξέχασε την ομάδα που τον ανέδειξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ