Γκιγιέρμε: «Έπρεπε να έχουμε βάλει νωρίτερα ένα γκολ – Ευτυχώς τα καταφέραμε»

Γκιγιέρμε: «Έπρεπε να έχουμε βάλει νωρίτερα ένα γκολ – Ευτυχώς τα καταφέραμε»

Ο Γκιγιέρμε στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να σκοράρει νωρίτερα αλλά αυτό που κρατάει είναι η πρόκριση.

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να σκοράρει νωρίτερα στάθηκε ο Γκιγιέρμε στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Βραζιλιάνο μέσο να κρατάει ωστόσο την πρόκριση.

Αναλυτικά:

«Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, έπρεπε να έχουμε βάλει νωρίτερα ένα γκολ. Ευτυχώς τα καταφέραμε έστω και με το πέναλτι, αλλά το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Αξίζαμε να προκριθούμε και έτσι συνεχίζουμε στο Europa League».

Για το Europa League και αν μπορεί ο Ολυμπιακός να προχωρήσει περισσότερο από πέρυσι είπε: «Πέρυσι είχαμε την ευκαιρία και την δυνατότητα να προκριθούμε αλλά αποκλειστήκαμε. Φέτος πιστεύω ότι η ομάδα είναι καλύτερα προετοιμασμένη, πιο δεμένη και μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν ξέρω που μπορούμε να φτάσουμε αλλά σίγουρα θέλουμε να προχωρήσουμε πιο πέρα από πέρυσι».

Για το συμβόλαιο του και την προοπτικής ανανέωσης είπε: «Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που ασχολούνται με το θέμα, όπως ο μάνατζερ μου. Εγώ προσωπικά δεν θέλω να ασχοληθώ με τέτοια ζητήματα και να χάσω την συγκέντρωση μου. Θέλω να προπονούμαι να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Είμαι χαρούμενος, περνάω ωραία στον Ολυμπιακό. Θέλω να συνεχίσω να έχω καλή απόδοση και αφήνω τα υπόλοιπα στους ειδικούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ