Ο… βιρτουόζος Ποντένσε πάνω από Κριστιάνο, Σαλάχ και Μανέ σε ντρίμπλες (pic)

Ο… βιρτουόζος Ποντένσε πάνω από Κριστιάνο, Σαλάχ και Μανέ σε ντρίμπλες (pic)

Ο Ντανιέλ Ποντένσε βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους ντριμπλέρ στο Champions League, αφήνοντας πίσω του μεγάλα ονόματα όπως οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Μοχάμεντ Σαλάχ κλπ.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε είναι γνωστός για την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση και την άνεση που έχει στο να περνά τους αντίπαλους αμυντικούς στο ένας εναντίον ενός.

Ο Πορτογάλος αγωνίστηκε στα πέντε από τα έξι παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Champions League ως βασικός, ενώ με τον Ερυθρό Αστέρα έπαιξε για 29 λεπτά στη Σερβία σαν αλλαγή.

Με την ολοκλήρωση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης τα νούμερα του 24χρονου «ζαλίζουν» και τον συγκαταλέγουν ανάμεσα στους κορυφαίους.

Συγκεκριμένα, ο Ποντένσε έχει συνολικά 19 ντρίμπλες στο Champions League, κάτι που τον κατατάσσει στην 4η θέση με τους καλύτερους ντριμπλέρ των ομίλων.

Μάλιστα αφήνει πίσω του μεγάλα ονόματα όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, o Τζέιντον Σάντσο, ο Σαντιό Μανέ και ο Μοχάμεντ Σαλάχ, με τους μόνους που τον περνούν να είναι οι Λιονέλ Μέσι (39), Γουίλιαν (27) και Κόβατσιτς (21).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ