Ματσάρες με πολλά γκολ…

Ματσάρες με πολλά γκολ…

Το Champions League επιστρέφει με δυο παιχνιδάρες σε Βεστφαλία και Μαδριτη και ο... Καμμένος ποντάρει ότι έχει και δεν έχει στα... γκολ.

Το υπερθέαμα επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας, αφού η νοκ-άουτ φάση του Champions League ξεκινάει απόψε και μάλιστα με δυο ματσάρες. Η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν στη Βεστφαλία, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει στο Wanda Metropolitano την Λίβερπουλ, η οποία επιστρέφει στην πόλη που πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου τον περασμένο Μάιο.

Δυο τουλάχιστον πολύ δυνατά και αμφίρροπα ζευγάρια που ναι μεν η πλάστιγγα γέρνει προς τους φιλοξενούμενους αλλά… Στοιχηματικά οι δυο επιλογές είναι συγκεκριμένες. Στο παιχνίδι στη Γερμανία νομίζω ότι είναι λογικά τα πολλά γκολ, αφού πρόκειται για δυο φύσει επιθετικές ομάδες με πολλά προβλήματα στο πίσω μέρος…

Το συγκεκριμένο ισχύει και για τους δυο, οπότε εφόσον ο νικητής είναι δύσκολο να βρεθεί θα πάμε με τα γκολ. Αμφίσκορο και over 2.5 προσφέρεται σε απόδοση χαμηλή (1.60), άρα θα πάμε ακόμα πιο πάνω… Over 3.5 και goal/goal η επιλογή μας σε απόδοση 2.40. Απόδοση καθόλου άσχημη.

Όσον αφορά τη «μάχη» ανάμεσα σε Σιμεόνε και Κλοπ, η λογική θα έλεγε διπλό, βάση φορμαρίσματος και πιθανόν όχι και πολλά γκολ, αλλά ποιος ο λόγος να παίξεις αν δεν ρισκάρεις. Η μοναδική ευκαιρία για εξιλέωση φέτος για τους ροχιμπλάνκος είναι το Champions League και θα τα δώσουν όλα. Οπότε κόντρα στη λογική και με την ελπίδα των γκολ, θα πάμε στο over 2.5 που δίνεται στην «τρελή» απόδοση 2.50 (μέγα λάθος με τη Λίβερπουλ να είναι η μια εκ των δυο). Από εκεί και πέρα όποιος δεν το βλέπει μπορεί να προτιμήσει το αμφίσκορο, που επίσης προσφέρεται σε δυσθεώρητα νούμερα (κοντά στο 2.10).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ