Σιμεόνε: «Αυτή η Λίβερπουλ θα γραφτεί στην ιστορία»

Σιμεόνε: «Αυτή η Λίβερπουλ θα γραφτεί στην ιστορία»

Με εγκωμιαστικά σχόλια μίλησε για τη Λίβερπουλ ο Αργεντινός προπονητής, ο οποίος πάντως εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η Ατλέτικο μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα στο σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τη Λίβερπουλ ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Ενόψει της αποψινής αναμέτρησης της Ατλέτικο με τους «κόκκινους» για τη φάση των «16» του Champions League, ο Αργεντινός έπλεξε το εγκώμιο του συλλόγου του Μέρσεϊσαιντ, τονίζοντας μάλιστα πως αποτελούν μια ομάδα που έχει ότι χρειάζεται για να γραφτεί στην ιστορία .

«Θα αντιμετωπίσουμε μία φανταστική ομάδα που είναι καλά προπονημένη. ‘Εχουμε μιλήσει για εξαιρετικές ομάδες ανά τα χρόνια και δεν έχω αμφιβολία ότι η Λίβερπουλ θα γραφτεί στην ιστορία ως μεγάλη ομάδα».

Ωστόσο, ο «Τσόλο» παραμένει αισιόδοξος πως η ομάδα του μπορεί να πάρει τη νίκη: «Φυσικά μπορούμε να κερδίσουμε. Αντιμετωπίζω τα δεδομένα με την ποιότητα μας και τα δεδομένα λένε ότι στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα».

Ο Σιμεόνε αναφέρθηκε και στις Λάτσιο, Ίντερ, οι οποίες… καλπάζουν στο ιταλικό πρωτάθλημα: «Η Λάτσιο και η Ίντερ τα πηγαίνουν πολύ καλά. Είναι δύο ομάδες που αγαπώ πάρα πολύ. Είμαι χαρούμενος που μάχονται τη Γιουβέντους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ