Σιμεόνε: «Αρχίσαμε να κερδίζουμε όταν στρίβαμε για το γήπεδο»

Σιμεόνε: «Αρχίσαμε να κερδίζουμε όταν στρίβαμε για το γήπεδο»

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δήλωσε μετά τη νίκη της Ατλέτικο επί της Λίβερπουλ με 1-0, πως οι ροχιμπλάνκος κέρδιζαν από τη στιγμή που το πούλμαν έστριψε για το γήπεδο.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε μίλησε για τη μεγάλη νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Λίβερπουλ με 1-0 και το καθαρό προβάδισμα πρόκρισης που πήρε η ισπανική ομάδα ενόψει της ρεβάνς στο Άνφιλντ.

Ο Αργεντινός τεχνικός των ροχιμπλάνκος υποκλίθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της ομάδας του στον αγώνα με την Λίβερπουλ, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως είχε κερδίσει όταν έστριψε για το γήπεδο η Ατλέτικο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε εξαιρετική δουλειά ως σύνολο ανασταλτικά. Αρχίσαμε να κερδίζουμε όταν στρίψαμε για το γήπεδο και είδαμε τόσο κόσμο να μας υποδέχεται με ενθουσιασμό και χωρίς φόβο. Όλη η ομάδα εμπνεύστηκε από αυτή την υποδοχή. Είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί όσο καιρό είμαι στην Ατλέτικο. Δεν ήταν η καλύτερη βραδιά μας, γιατί δεν πήραμε κανέναν τίτλο, αλλά υπάρχουν κάποιες μέρες που δεν ξεχνάς ποτέ και αυτή ήταν μία από αυτές. Καταφέραμε να κερδίσουμε την καλύτερη ομάδα του κόσμου, που προερχόταν από ένα μεγάλο σερί νικών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ