«Γιγαντομαχία» στη Μαδρίτη, ματς με φαβορί στη Γαλλία

«Γιγαντομαχία» στη Μαδρίτη, ματς με φαβορί στη Γαλλία

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι κοντράρονται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για το πρώτο σκέλος της φάσης των «16» του Champions League, ενώ την ίδια ώρα η Γιουβέντους φιλοξενείται από τη Λιόν στη Γαλλία.

Ολοκληρώνεται απόψε το πρώτο σκέλος της φάσης των «16» του Champions League, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στο μεγάλο ματς της βραδιάς, ενώ την ίδια ώρα η Γιουβέντους τίθεται αντιμέτωπη με τη Λιόν στη Γαλλία.

Η «γιγαντομαχία», πάντως, στην ισπανική πρωτεύουσα μονοπωλεί το ενδιαφέρον, με δυο πληγωμένα θηρία να δίνουν τα… ρέστα τους για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Από τη μια, οι «Μερένχες» που κατάφεραν να… απολέσουν μέσα σε μόλις μια εβδομάδα το προβάδισμα από τη Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα, θέλουν να ρεφάρουν με «νίκη» κόντρα στους «πολίτες» και να υποδεχτούν στο τέλος της εβδομάδας τους «μπλαουγκράνα» με την ψυχολογία στα ύψη.

Από την άλλη, η Σίτι πλέον έχει αποδεχτεί πως ο φετινός τίτλος στην Αγγλία έχει κλείσει εισιτήρια για το… Λίβερπουλ και πλέον έχει επικεντρωθεί απόλυτα στην κατάκτηση του Chmapions League. Μια πρόκριση, μάλιστα, εναντίον της Ρεάλ θα ενισχύσει σημαντικά την ψυχολογία της ομάδας του Γκουαρδιόλα ενόψει της συνέχειας και θα δώσει το μήνυμα πως φέτος η Σίτι δεν…. αστειεύεται.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα στη θεωρία, με τη Γιουβέντους να ταξιδεύει στη Γαλλία με στόχο ένα αποτέλεσμα που δεν θα αφήσει περιθώριο για… εκπλήξεις. Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη φαρέτρα, οι «μπιανκονέρι» ευελπιστούν πως δεν θα συναντήσουν πρόβλημα απέναντι στη φιλόδοξη Λιόν, η οποία από την πλευρά της δεν πρόκειται να καταθέσει εύκολα τα όπλα.

Ο τίτλος του φαβορί, όμως, δεν αλλάζει με τη Γηραιά Κυρία να έχει απόψε την ευκαιρία να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους «8» και να ολοκληρώσει τη δουλειά δυο εβδομάδες αργότερα στο Τορίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ