Προσέφυγε και επίσημα στο CAS η Μάντσεστερ Σίτι

Προσέφυγε και επίσημα στο CAS η Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι προσέφυγε στο CAS, προκειμένου να προσβάλλει την ευρωπαϊκή απαγόρευση δύο ετών που της επέβαλε η UEFA, για παραβίαση του Financial Fair Play.

Μετά την τιμωρία με αποκλεισμό δύο ετών από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που της επέβαλε η UEFA για παραβιάσεις κανόνων του Financial Fair Play η Μάντσεστερ Σίτι περνάει στην αντεπίθεση, όπως είχε προαναγγείλει.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει προσφύγει επίσημα πλέον στο CAS ώστε να εναντιωθεί στην τιμωρία της UEFA για τον διετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Την είδηση επιβεβαίωσε το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο, CAS, το οποίο θα κρίνει και την τελική έκβαση της υπόθεσης, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μπορεί να προδικάσει το πότε θα εκδώσει την τελική απόφαση.

Πριν μερικές μέρες ο Φεράν Σοριάνο, εκτελεστικός διευθυντής της Σίτι είχε προχωρήσει στις εξής δηλώσεις:

«Το πιο σημαντικό που έχουμε και θέλουμε να πούμε είναι πως όλες οι κατηγορίες είναι ψευδείς. Δεν είναι τίποτα αλήθεια. Οι οπαδοί μας μπορούν να είναι σίγουροι για δυο πράγματα. Το ένα είναι ότι οι κατηγορίες που μας προσάπτουν είναι ψευδείς. Το άλλο είναι ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το αποδείξουμε. Νιώθουμε τη στήριξη του κόσμου μας και δεν θα τους απογοητεύσουμε. Ο ιδιοκτήτης δεν έχει βάλει χρήματα στο κλαμπ με παράτυπο τρόπο.

Είμαστε κερδοφόρος οργανισμός δεν έχουμε χρέη, οι λογαριασμοί μας έχουν ελεγχθεί πολλές φορές, όλα είναι πεντακάθαρα. Μακάρι όλα να τελειώσουν μέχρι το καλοκαίρι…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ