Σάρι: «Τελευταία κάνουμε πολλά πράγματα τελείως διαφορετικά από ότι στις προπονήσεις»

Σάρι: «Τελευταία κάνουμε πολλά πράγματα τελείως διαφορετικά από ότι στις προπονήσεις»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι μίλησε για την ήττα της Γιουβέντους, τονίζοντας πως οι παίκτες του δεν έκαναν αυτό που ζήτησε, ενώ επισήμανε πως κάποια πράγματα γίνονται εντελώς διαφορετικά από ότι στις προπονήσεις.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι εμφανίστηκε αρκετά προβληματισμένος με την απόδοση των παικτών του στην αναμέτρηση με τη Λιόν όπου ήρθε η ήττα με σκορ 1-0 για τη «Μεγάλη Κυρία».

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως υπήρχε ατυχία στο γκολ των Γάλλων, καθώς ο Ντε Λιχτ ήταν εκτός, ωστόσο τόνισε πως οι παίκτες του δεν καταλαβαίνουν όσα τους λέει και πως στα τελευταία παιχνίδια κάνουν άλλα πράγματα από ότι στις προπονήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαουρίτσιο Σάρι:

«Είναι δύσκολο να το εξηγήσω, αλλά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αργή κυκλοφορία της μπάλας και χωρίς κίνηση. Οπότε ήταν φυσιολογικό ο αντίπαλος να πιέσει, να πάρει μπάλες και να σκοράρει.

Μας έλειπε η επιθετικότητα και είχαμε την ατυχία να δεχτούμε το γκολ όσο ο Ντε Λιχτ ήταν εκτός για τις πρώτες βοήθειες. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, αλλά αυτό δεν αρκεί σε έναν αγώνα Champions League.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν μπορώ να κάνω τους παίκτες μου να καταλάβουν τη σημασία της γρήγορης κυκλοφορίας της μπάλας. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ώστε να τους το βάλω στο κεφάλι. Τελευταία κάνουμε πολλά πράγματα τελείως διαφορετικά από ότι στις προπονήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ