Γκουαρντιόλα: «Αν μία ομάδα μπορεί να κάνει την ανατροπή αυτή είναι η Ρεάλ»

Γκουαρντιόλα: «Αν μία ομάδα μπορεί να κάνει την ανατροπή αυτή είναι η Ρεάλ»

O Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για το προβάδισμα πρόκρισης της Μάντσεστερ Σίτι με το διπλό απέναντι στη Ρεάλ, κρατώντας ωστόσο χαμηλούς τόνους.

O Πεπ Γκουαρντιόλα είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, μετά τη νίκη (1-2) της Μάντσεστερ Σίτι στη Μαδρίτη, απέναντι στην Ρεάλ, στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση, στους «16» του Champions League, όμως τόνισε πως η υπόθεση πρόκριση δεν έχει κριθεί.

«Όχι δεν έχουμε προκριθεί. Αν υπάρχει μία ομάδα που μπορεί να κάνει την ανατροπή και να προσπεράσει ο,τιδήποτε, αυτή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Έχουμε δεχτεί γκολ όταν ήμασταν καλύτεροι και σκοράραμε όταν εκείνοι ήταν καλύτεροι. Όμως το Champions League τα έχει αυτά, τα πάνω και τα κάτω», είπε ο Καταλανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι.

«Δεν μπορείς να κυριαρχήσεις για 90 λεπτά στο Bernabéu, θα υποφέρεις και θα το κάνεις και εσύ. Και εμείς το έχουμε κάνει πολύ καλά. Η ανάγνωση θα ήταν σε περίπτωση ήττας. Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής. Οι λεπτομέρειες έκριναν τον αγώνα. Το να παίζεις εναντίον αυτής της ομάδας με τόσο μεγάλη προσωπικότητα είναι πολύ δύσκολο. Δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν θα έπρεπε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ