Ρεάλ: Εκτός με Σίτι οι Κουρτουά και Μαρσέλο

Ρεάλ: Εκτός με Σίτι οι Κουρτουά και Μαρσέλο

«Πονοκέφαλος» για τον Ζινεντίν Ζιντάν καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Κουρτουά και Μαρσέλο στη ρεβάνς με την Μάντσεστερ Σίτι.

Η αποστολή της Ρεάλ στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας με τη Μάντσεστερ Σίτι, για τη φάση των «16» του Champions League, είναι ήδη πολύ δύσκολη, καθώς οι «μερένγκες» θα πάνε στην Αγγλία υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν την ανατροπή της ήττας τους με 2-1 στο «Μπερναμπέου», παίζοντας μάλιστα χωρίς τον αρχηγό τους, Σέρχιο Ράμος, που αποβλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι.

Τα πράγματα για τον Ζινεντίν Ζιντάν γίνονται ακόμη χειρότερα, όμως, καθώς πιθανότατα θα υποχρεωθεί να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τους Τιμπό Κουρτουά και Μαρσέλο.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ρεάλ, ο Βέλγος τερματοφύλακας αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αριστερό προσαγωγό και ο Βραζιλιάνος αριστερός αμυντικός στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού. Αν και η ανακοίνωση δεν διευκρινίζει το χρονικό διάστημα απουσίας των δύο ποδοσφαιριστών, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να προλάβουν το ματς της επόμενης Τρίτης (17/3) στο «Έτιχαντ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ