Μουρίνιο: «Προφανώς και κέρδισε η καλύτερη ομάδα»

Μουρίνιο: «Προφανώς και κέρδισε η καλύτερη ομάδα»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν ήταν δυνατόν να μην αναγνωρίσει την ανωτερότητα της Λειψίας στο παιχνίδι με την Τότεναμ, όπου τα σπιρούνια ηττήθηκαν εύκολα με 3-0 κι αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Τσαμπιονς Λιγκ.

H Τότεναμ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν ήταν δυνατόν να μην αναγνωρίσει την ανωτερότητα της Λειψίας.

Η γερμανική ομάδα πέρασε στα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης με νίκη τόσο στο Λονδίνο όσο και στη Λειψία χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το γεγονός ότι ήταν καλύτερη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα απ ‘όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για το γεγονός ότι ταξίδεψαν και βρέθηκαν μαζί μας σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω» είπε αρχικά ο Μουρίνιο και συνέχισε:

«Φυσικά νίκησε η καλύτερη ομάδα. Είχε κίνηση, ρυθμό βρίσκονταν σε άριστη κατάσταση με τους καλύτερους παίκτες της και έναν πάγκο γεμάτο ποιότητα απέναντι σε μια ομάδα που αντιμετώπιζε δυσκολίες. Χθες (σ.σ: προχθές) ήμουν πολύ θετικός, αλλά έτσι πρέπει να είμαι. Είναι δύσκολο για εμένα να μιλήσω ξανά για τους τραυματισμούς, εσείς θέλετε να μιλήσω για άλλα πράγματα, αλλά το προφανές είναι ότι όλα προέρχονται από τη συσσώρευση τραυματισμών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ