Ο Κλοπ δεν είπε για την Ατλέτικο όσα σκέφτεται (vid)

Ο Κλοπ δεν είπε για την Ατλέτικο όσα σκέφτεται (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε την απορία του για τον τρόπο παιχνιδιού της Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά τον αποκλεισμό της Λίβερπουλ.

Η διαχείριση ενός αποκλεισμού από το Champions League δεν είναι εύκολη, ειδικά σε μία σεζόν που κυλά εξαιρετικά! Ο Γιούργκεν Κλοπ αδυνατούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του μετά την ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης και προσπάθησε να μην σχολιάσει πολλά.

Ωστόσο, ο προπονητής της Λίβερπουλ δεν κατάφερε να μην εκφράσει την απορία του για το στυλ της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε. Ένα στυλ που μαζί με τα λάθη του Άντριαν, έδωσαν την πρόκριση στην Ατλέτικο…

«Αν πω δημόσια όλα αυτά που έχω στο κεφάλι μου τότε θα φανώ ως κακός loser και δεν το θέλω, οπότε είναι καλό να σταματήσω. Αλλά ο τρόπος που παίζει η Ατλέτικο… Αλήθεια δεν μπορώ να το καταλάβω… Γιατί έτσι; Δεν το καταλαβαίνω… Αν δεν μπορείτε να το δείτε κι εσείς οι δημοσιογράφοι, τότε δεν είδατε αυτό το παιχνίδι» σχολίασε μεταξύ άλλων, ο Κλοπ.

Jurgen Klopp Press Conference | Liverpool 2-3 Atletico Madrid

“If I would say all the things that was on my mind I would come across as the worst loser in the world. So I’d better stop. But the way Atletico play… I just don’t get it. I don’t get it. Why? You should know already, if not then you didn’t see the game”

Δημοσιεύτηκε από Liverpool FC – Liverpool Echo στις Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ