Λίβερπουλ – Ατλέτικο: Δέκα νέα κρούσματα μετά το παιχνίδι!

Λίβερπουλ – Ατλέτικο: Δέκα νέα κρούσματα μετά το παιχνίδι!

Αυξήθηκαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην περιοχή, μετά το ματς Λίβερπουλ – Ατλέτικο. Οργή στην Μ. Βρετανία για την UEFA, που έδωσε τη συγκατάθεσή της να ταξιδέψουν 3000 Ισπανοί στο Μερσεσάιντ.

Μπορεί στην Ευρώπη τα περισσότερα παιχνίδια να διεξάγονται πλέον κεκλεισμένων των θυρών, όσα ακόμα δεν έχουν αναβληθεί λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο, η UEFA όχι μόνο δεν έδωσε εντολή να γίνει χωρίς κόσμο το ματς της Λίβερπουλ με την Ατλέτικο, αλλά έδωσε τη συγκατάθεσή της για να μετακινήθουν κανονικά από την Ισπανία στην Αγγλία χιλιάδες οπαδοί της μαδριλένικης ομάδας.

Όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι βρετανικές Αρχές, λίγες ώρες μετά το παιχνίδι των Reds με την Ατλέτικο Μαδρίτης και την επίσκεψη περίπου 3.000 Ισπανών στο Λίβερπουλ, υπήρξαν δέκα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην περιοχή του Μερσεσάιντ!

Τα βρετανικά ΜΜΕ ασκούν έντονη κριτική στην UEFA, που επέτρεψαν την επίσκεψη των Ισπανών, κατηγορώντας τις Αρχές για ανεύθυνη στάση.

Είναι πάντως απορίας άξιο πως επετράπη η μετακίνηση 3.000 οπαδών από την Ισπανία στην Αγγλία σε μια εποχή που άπαντες κάνουν τα πάντα για να μειωθεί η διασπορά του COVID-19. Μια επιλογή της UEFA που προκάλεσε την οργή των Βρετανών, που είδαν σήμερα να υπάρξουν δέκα νέα κρούσματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ