Ερνάνι: «Όταν ξεκίνησα βασικός στο Champions League με τον Ολυμπιακό έτρεμα»

Ερνάνι: «Όταν ξεκίνησα βασικός στο Champions League με τον Ολυμπιακό έτρεμα»

Ο Ερνάνι μίλησε για την εμπειρία του Champions League, τονίζοντας πως όταν αγωνίστηκε βασικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ πριν μερικά χρόνια έτρεμε.

Ο Ερνάνι παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο Champions League και το πρώτο του παιχνίδι ως βασικός στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος εξτρέμ θυμήθηκε το προ πενταετίας παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όταν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο Champions League. Μιλώντας στο Planeta Eleven, υποστήριξε πως έτρεμε όταν ξεκίνησε βασικός και πέταξε από χαρά!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στο ματς εναντίον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπου ξεκίνησα βασικός, έτρεμα. Όταν παραταχθήκαμε πριν από την έναρξη του αγώνα και άρχισε να παίζει ο ύμνος, μπορώ να πω ότι πέταξα από χαρά.

Είναι η καλύτερη διοργάνωση. Το να παίζεις εναντίον παικτών που τους αντιμετώπιζες μόνο στο PlayStation, είναι μια εντυπωσιακή αίσθηση»

Τη φετινή σεζόν ο Ερνάνι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Λεβάντε. Πριν τη διακοπή λόγω κορωνοϊού κατέγραψε 664 λεπτά σε πρωτάθλημα και κύπελλο με 3 γκολ και 2 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ