Ινιέστα: «Ήμουν σε ένα πηγάδι δίχως πάτο» (vid)

Ινιέστα: «Ήμουν σε ένα πηγάδι δίχως πάτο» (vid)

Ο Αντρές Ινιέστα αποκαλύπτει τη «μάχη» που έδωσε με την κατάθλιψη, μετά την κατάκτηση του Champions League με την Μπαρτσελόνα το 2009.

Ο Αντρές Ινιέστα αποτέλεσε έναν ποδοσφαιριστή τεράστιας κλάσης με εξαιρετικά ταπεινή συμπεριφορά κατά τα χρόνια της δόξας του, δημιουργώντας σχεδόν οικουμενική συμπάθεια.

Αυτά και άλλα πολλά περιγράφονται στο ντοκιμαντέρ «Andrés Iniesta: The Unexpected Hero» (Αντρές Ινιέστα: Ο απροσδόκητος ήρωας) που έκανε πρεμιέρα στη διαδικτυακή πλατφόρμα Rakuten TV.

Στο ντοκιμαντέρ περιγράφεται και η σκοτεινή περίοδος του Ινιέστα, όταν κατά τη σεζόν 2009-2010 κλήθηκε να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη. Ο ίδιος αναφέρει πως ένιωθε ότι βρισκόταν σε ένα πηγάδι χωρίς πάτο κι ότι ενώ περιτριγυριζόταν από όλους τους αγαπημένους του ανθρώπους και τους οπαδούς της Μπάρτσα που τον λάτρευαν, δεν ένιωθε πραγματικά ευτυχισμένος, αισθανόταν εντελώς μόνος και δεν μπορούσε να κοιμηθεί.

Μάλιστα, κάνει αναφορά και για τους γονείς του: «Τους φιλοξενούσα για μεγάλο διάστημα στο σπίτι μου στη Βαρκελώνη. Ξυπνούσα μέσα στη νύχτα και πήγαινα στο δωμάτιό τους, τους ζητούσα να κοιμηθώ μαζί τους, όπως τότε που ήμουν παιδί, γιατί ένιωθα τρομερό άγχος και ανασφάλεια», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Ισπανός σούπερ σταρ.

Ένα από τα γεγονότα που τον σημάδεψαν ήταν και ο θάνατος του πολύ καλού του φίλου και ποδοσφαιριστή της Εσπανιόλ Ντάνι Γιάρκε, τον Αύγουστο του 2009 – μάλιστα, σε αυτόν αφιέρωσε το γκολ στον τελικό του Μουντιάλ, έναν χρόνο μετά. Ο Ινιέστα δεν μίλησε ποτέ στους συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα για το πρόβλημά του, παρά μόνο στον Πεπ Γκουαρντιόλα, που ήταν κάτι παραπάνω από υποστηρικτικός και συμπονετικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ