Μίλνερ για ρεβάνς με Μπαρτσελόνα: «Τρελάθηκε ο κόσμος στο πρώτο κόρνερ»

Μίλνερ για ρεβάνς με Μπαρτσελόνα: «Τρελάθηκε ο κόσμος στο πρώτο κόρνερ»

Ο Τζέιμς Μίλνερ μίλησε για την επική ανατροπή της Λίβερπουλ απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο Άνφιλντ στα ημιτελικά του Champions League, τονίζοντας πως είχε αντιληφθεί από τα πρώτα λεπτά ότι κάτι σπουδαίο θα συμβεί.

Λίγο πριν κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, η Λίβερπουλ είχε πετύχει μια επική ανατροπή στο «Άνφιλντ»»επικρατώντας 4-0 της Μπαρτσελόνα.

Εκείνη τη βραδιά, ο Τζέιμς Μίλνερ κατάλαβε πως κάτι μεγαλειώδες θα συμβεί, αφού, όπως υπογράμμισε, από το πρώτο κόρνερ, οι φίλοι της Λίβερπουλ είχαν τρελαθεί και έδιναν έξτρα ώθηση στην ομάδα για να φτάσει σε αυτή την τρομερή ανατροπή μετά το 3-0 υπέρ της Μπάρτσα στο πρώτο παιχνίδι.

Μιλώντας για εκείνη τη βραδιά, ο Άγγλος μέσος τόνισε: «Ήμασταν από το πρώτο λεπτό καλοί και ο κόσμος μας στήριξε πολύ με τη φωνή του. Όμως, κατάλαβα πολλά από το πρώτο κόρνερ που κερδίσαμε. Για κάτι τόσο απλό, ο κόσμος τρελάθηκε τόσο που ήταν εκκωφαντική η ιαχή τους. Η ώθηση ήταν απίστευτη απλά για ένα κόρνερ… Έπειτα το μομέντουμ ήταν τέτοιο που ήρθαν και τα γκολ και πετύχαμε κάτι τρομερό γιατί είναι τρομερή η ποιότητα των παικτών της Μπαρτσελόνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ