Δεν κινδυνεύει η συμμετοχή των Παρί και Λυών στο Champions League

Δεν κινδυνεύει η συμμετοχή των Παρί και Λυών στο Champions League

Κανονικά θα πάρουν μέρος στο Champions League οι Παρί Σεν Ζερμαίν και Λύων παρά την οριστική διακοπή του γαλλικού πρωταθλήματος.

Το γαλλικό πρωτάθλημα έβαλε οριστικό «λουκέτο» λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, μετά την απόφαση του πρωθυπουργού Εντουάρντ Φίλιπ και πλέον θα συνεδριάσει το το Δ.Σ της ομοσπονδίας τον Μάιο για την κατάταξη, τις ανόδους και τους υποβιβασμούς.

Ωστόσο η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος δεν θα επηρεάσει την συμμετοχή τόσο της Παρί Σεν Ζερμαίν, όσο και της Λυών στο Champions League, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά Ο Αρμάντ Ντούκα. Παρόλο αυτά, το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο οι δυο ομάδες να αγωνιστούν ακόμα και εκτός Γαλλίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία μελετά το σενάριο να ορίσει ουδέτερες έδρες για τη διοργάνωση, για να αποφύγει τις μετακινήσεις ή πιθανές απαγορεύσεις από άλλες χώρες.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ντούκα:

«Κατά την άποψή μου, Παρί και Λυών θα παίξουν στο Champions League. Η γαλλική Ομοσπονδία αποφάσισε να σταματήσει το πρωτάθλημα, αλλά δεν μπορεί να αποφασίσει για την Ευρώπη. Πιστεύω πως θα παίξουν κανονικά, εντός ή εκτός Γαλλίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ