Όλα τα γκολ του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League (vid)

Όλα τα γκολ του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League (vid)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε στα social media βίντεο με όλα τα γκολ της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς από τα προκριματικά του φετινού Champions League.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια σπουδαία πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη φετινή σεζόν και μάλιστα το ταξίδι του συνεχίζεται τον Αύγουστο με τη ρεβάνς των «16» του Europa League απέναντι στη Γουλβς.

Τα πάντα ξεκίνησαν από τα προκριματικά του Champions League, με τους ερυθρόλευκους να αποκλείουν κατά σειρά της Βικτόρια Πλζεν, Μπασακσεχίρ και Κράσνονταρ για να βρεθούν στους ομίλους, όπου κοίταξαν στα μάτια την Μπάγερν, αλλά και την Τότεναμ, ενώ κατάφεραν να κερδίσουν τον Ερυθρό Αστέρα και να προκριθούν στο Europa League.

Εκεί, στη φάση των «32» απέκλεισαν την Αρσεναλ μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη και πλέον βρίσκονται στους «16», όπου αντιμετωπίζουν την Γουλβς. Στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 και πλέον άπαντες περιμένουν τη ρεβάνς στην Αγγλία.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός το απόγευμα της Δευτέρας ανέβασε στα social media με βίντεο όλα τα γκολ που πέτυχε η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στα προκριματικά του Champions League και κάλεσε τους οπαδούς της να επιλέξουν το αγαπημένο τους.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ