Μαχρέζ: «Η Σίτι έχει τα πάντα για να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ»

Μαχρέζ: «Η Σίτι έχει τα πάντα για να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ»

Αρκετά σίγουρος για την πορεία της Μάντσεστερ Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε ο Ρίγαντ Μαχρέζ, με τον Αλγερινό να εκφράζεi την αισιοδοξία ότι η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο.

Tην πεποίθηση ότι η Μάντσεστερ Σίτι έχει όλα τα φόντα έτσι ώστε να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής στο Champions League, εξέφρασε ο Ρίγιαντ Μαχρέζ.

Ο Αλγερινός εξτρέμ των Πολιτών σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εφημερίδα Guardian δεν έκρυψε την αισίοδοξια του ότι η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο την φετινή χρονιά, αν και όπως τόνισε είναι δύσκολη η διαδρομή να φτάσεις μέχρι το τέλος.

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει στους 16 της διοργανώσης την Ρεάλ Μαδρίτης και φαίνεται να είναι έτοιμη να διεκδικήσει με αξιώσεις το Champions League, καθώς έφυγε θριαμβεύτρια (1-2) από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Νομίζω ότι είναι καλή στιγμή να κερδίσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε την ομάδα, έχουμε τον προπονητή, έχουμε τα πάντα, οπότε είναι καλή στιγμή. Δεν ξέρω αν είμαστε οι καλύτεροι, αλλά είμαστε αρκετά καλοί για να το κερδίσουμε. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι δύσκολο, όλοι θέλουν να το κερδίσουν, οπότε πρόκειται να είναι μια μεγάλη μάχη.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ