As: «Στη Λισαβόνα με Final 8 το Champions League»

As: «Στη Λισαβόνα με Final 8 το Champions League»

H UEFA φαίνεται πως έχει αποφασίσει για τη διεξαγωγή του Champions League στη Λισαβόνα και το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση στις 17 Ιουνίου.

Η UEFA εξετάζει όλα τα δεδομένα για τη διεξαγωγή του Champions League τον Αύγουστο, όμως φαίνεται πως έχει παρθεί η οριστική απόφαση από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμα της η As, η UEFA έχει αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο το φετινό Champions League.

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της επόμενης Τετάρτης (17/6) η UEFA αναμένεται να ανακοινώσει πως η διοργάνωση θα τελειώσει με ένα Final 8 που θα διεξαχθεί στο «Ντα Λουζ» και το «Ζοσέ Αλβαλάδε» της Λισαβόνας.

Η επιλογή αυτή προκρίθηκε από αυτές της Μαδρίτης και της Μόσχας κι αυτό έγινε τόσο λόγω των λιγοστών κρουσμάτων κορωνοϊού που υπάρχουν στην Πορτογαλία, όσο κι επειδή δεν υπάρχουν πορτογαλικές ομάδες στη διοργάνωση.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα μάλιστα το Σαββατοκύριακο 8-9 Αυγούστου θα διεξαχθούν οι τέσσερις εκκρεμείς αναμετρήσεις των «16», ενώ στη συνέχεια οι 8 ομάδες των προημιτελικών θα ταξιδέψουν στη Λισαβόνα για το Final 8 με νοκ-άουτ παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ