Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ατλέτικο αν…

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ατλέτικο αν…

Ο Ενρίκε Θερέθο πρότεινε μία «ιδιαίτερη» πρόταση για να ολοκληρωθεί η σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο προχώρησε σε μία… επαναστατική πρόταση, αν δεν τελειώσει η σεζόν στο Champions League. Η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση αναμένεται να ολοκληρωθεί με την διεξαγωγή ενός Final-8 στη Λισαβόνα, αλλά δεν υπάρχει λευκός καπνός μέχρι στιγμής.

Έτσι ο Ενρίκε Θερέθο κάνει…πλάκα με την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Αυτό αποτυπώνεται από την… πρόταση που έκανε, υποστηρίζοντας ότι ο σύλλογος που απέκλεισε την περσινή πρωταθλήτρια πρέπει να σηκώσει και την κούπα. Με αυτό τον τρόπο θέλει να απονείμει ο ίδιος το μετάλλιο του πρωταθλητή στον Τσόλο Σιμεόνε και την παρέα του.

«Έχουν μείνει μερικά νοκ άουτ για τους 16, τα προημιτελικά, τα ημιτελικά και ο τελικός. Καταλαβαίνω πως η UEFA προσπαθεί να συγκεντρώσει όλα τα παιχνίδια σε μία πόλη. Υπάρχουν συζητήσεις για την Πορτογαλία, την Ισπανία και να γίνει στη συνέχεια ένα Final-8. Ωστόσο, προς το παρόν, δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

Αν επικεντρωθούμε στη Μαδρίτη, τότε στο υποθετικό σενάριο που το Champions League δεν ολοκληρωθεί εξαιτίας του κορωνοϊού, θα πρέπει πρωταθλήτρια να αναδειχθεί η ομάδα που απέκλεισε την πρωταθλήτρια, δηλαδή η Ατλέτικο τη Λίβερπουλ», ανέφερε ο Ενρίκε Θερέθο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ