Ο Ολυμπιακός αποσύρει την εμπιστοσύνη του από τον Κλάτενμπεργκ

Ο Ολυμπιακός αποσύρει την εμπιστοσύνη του από τον Κλάτενμπεργκ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αντέδρασε άμεσα στην παρουσία Κουκουλάκη, Τριτσώνη στην ΚΕΔ, κόντρα σε όσα είχαν συμφωνήσει FIFA και της UEFA τους Big 4 και απέσυρε την εμπιστοσύνη του στον νέο αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο νέος επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, και οι δύο συνεργάτες του, Ζοάο Καπέλα και Αλαν Σνόντι, θα έχουν την αποκλειστική ευθύνη για τη διαιτησία στην Ελλάδα. Αλλά παράλληλα παρατάθηκε η θητεία πέντε Ελλήνων μελών της ΚΕΔ, οι οποίοι θα παραμείνουν σε ρόλο τεχνικών συμβούλων.

Αυτό, ωστόσο, προκάλεσε την αντίδραση του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι, με παρέμβασή τους στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, απέσυραν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Κλάτενμπεργκ, καθώς όπως σημείωσαν, στη συνάντηση της FIFA και της UEFA με τους Big 4, είχε συμφωνηθεί πως θα υπάρχουν μόνο ξένα μέλη στην ΚΕΔ και δεν θα εμπλέκονται οι Κουκουλάκης, Τριτσώνης, ούτε ως σύμβουλοι.

Αναλυτικά η παρέμβασή του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού Τάκη Αγραφιώτη στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ: «Δυστυχώς ο κ. Κλάτενμπεργκ έχει αποχωρήσει. Θέλω να καταγραφεί στα πρακτικά πως η συμφωνία των Big 4 με την FIFA και την UEFA ήταν πως θα υπάρχουν μόνο ξένοι διαιτητές στην ΚΕΔ και δε θα εμπλέκεται κανένας Έλληνας, ούτε οι κ. Κουκουλάκης και Τριτσώνης, ούτε σαν τεχνικοί σύμβουλοι. Για αυτό το λόγο ο Ολυμπιακός αποσύρει την εμπιστοσύνη του από τον κ. Κλάτενμπεργκ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ