Η ανάλυση του Κλάτενμπεργκ για τις φάσεις της 5ης αγωνιστικής (vid)

Η ανάλυση του Κλάτενμπεργκ για τις φάσεις της 5ης αγωνιστικής (vid)

Ο Βρετανός αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, όπως ανέλυσε τις φάσεις και σχολίασε τις αποφάσεις που πήραν οι διαιτητές στις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής της Superleague.

Τις αμφισβητούμενες φάσεις της 5ης αγωνιστικής της Superleague ανέλυσε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο Βρετανός αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, όπως κάνει σε κάθε αγωνιστική, ανέλυσε σε βίντεο τις φάσεις και σχολίασε τις αποφάσεις που πήραν οι διαιτητές στις αναμετρήσεις της Superleague. Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ αναφέρθηκε στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, το οποίο έληξε ισόπαλο 0-0, αλλά και στα παιχνίδια της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό, του Αρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και στον αγώνα του Ιωνικού με την Λαμία.

Οσον αφορά στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, για τη φάση του Τικίνιο με τον Πούγγουρα, ανέφερε: «Ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι μετά από μια διεκδίκηση της μπάλας εντός περιοχής. Το VAR έλεγξε όλες τις γωνίες και συμφώνησε με την αρχική απόφαση των διαιτητών.

Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό δεν είναι πέναλτι καθώς το κράτημα του αμυντικού είναι πολύ ελαφρύ με τον επιθετικό να αξιοποιεί στο έπακρο την μικρή επαφή για να προσπαθήσει να κερδίσει πέναλτι».

Για τη φάση του Σάντσεθ με τον Ελ Αραμπί τόνισε: «Ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι αφού η μπάλα άγγιξε το χέρι ενός αμυντικού  μέσα στην περιοχή. Το VAR έλεγξε όλες τις γωνίες και συμφώνησε με την αρχική απόφαση των διαιτητών. Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό δεν είναι πέναλτι καθώς το χέρι του αμυντικού βρίσκεται σε φυσική θέση όταν αγγίζει τη μπάλα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ