Διαιτησία: Σφοδρή επίθεση στον Βίτορ Περέιρα

Διαιτησία: Σφοδρή επίθεση στον Βίτορ Περέιρα

Σφοδρή επίθεση στον Βίτορ Μέλο Περέιρα εξαπέλυσε σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, πήγε στην ΕΠΟ μαζί με στελέχη της διοίκησής του με σκοπό να συνομιλήσει τόσο με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βαγγέλη Γραμμένο, όσο και με τον αρχιδιαιτητή και τα μέλη της ΚΕΔ.

Την αντιπροσωπεία της ΕΠΣΗ αποτέλεσαν ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου, ο Α’ Αντιπρόεδρος Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, ο γενικός γραμματέας Γιάννης Σμαραγδάκης και ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΗ Γιώργος Ιωαννίδης. Τον Βίτορ Μέλο Περέιρα, πλαισίωναν οι Σταύρος Τριτσώνης και Δημήτρης Καλύβας ενώ στο τέλος της συνάντησης παρέστη και ο Μιχάλης Κουκουλάκης.

Η αντιπροσωπεία της ΕΠΣ Ηρακλείου σαφώς ενοχλημένη από τις πρόσφατες αξιολογήσεις της διαιτησίας, τις οποίες και χαρακτήρισε: ως «γενοκτονία των διαιτητών Ηρακλείου» θέλησε να διευθετήσει το ζήτημα της «καρατόμησης» των ρέφερι της πόλης της.  Συγκεκριμένα των Γιάννη Κουράκη, Γιώργου Φουκάκη, Γιάννη Μουρτζάκη, Γιώργου Ζαχαριουδάκη, Βαγγέλη Χαραλαμπάκη, Κώστα Τρουλινού, τον υποβιβασμό των Μάριου Βισκαδούρου και Γιάννη Δασκαλάκη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι δεν υπάρχει κάποιος ρέφερι στις επαγγελματικές κατηγορίες φέτος, την στιγμή που το 2016 υπήρχε ένας στην Super League και τρεις στην Football League.

Η αντιπροσωπεία της ΕΠΣ Ηρακλείου φρόντισε να φτάσουν στα χέρια του Βίτορ Μέλο Περέιρα και στα υπόλοιπα στελέχη της ΚΕΔ/ΕΠΟ Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν και Λιφ Λίντμπεργκ, αλλά και στον υπερσύμβουλο της FIFA στην ΕΠΟ Πετρ Φούσεκ και στους επιτετραμμένους στην Ελλάδα Μπιορν Βασάλο και Ζόραν Λάκοβιτς  φάκελοι μεταφρασμένοι και στα αγγλικά.

Την προσεχή Πέμπτη θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΣ Ηρακλείου συνάντηση με τον Μιχάλη Κουκουλάκη προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον Ηρακλειώτη πρώην διεθνή διαιτητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ