Αδίκησες τον ΠΑΟΚ; Καρατόμηση

Αδίκησες τον ΠΑΟΚ; Καρατόμηση

Εκτός Ευρώπης ο βοηθός Καμπούρης ενώ αντίθετα, οι Τζήλος, Σκουλάς παρά τις ομορφιές εις βάρος του Ολυμπιακού, έγιναν διεθνείς.

Πολύ ακριβά πληρώνει τη διαιτησία του στο παιχνίδι του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ, τη 2η αγωνιστική της Super League, ο Βασίλης Καμπούρης. Ο βοηθός ρέφερι από την Εύβοια, «τόλμησε» να αδικήσει τον «Δικέφαλο» και αν και δεν αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα αφού ο ΠΑΟΚ νίκησε με 1-0, έμεινε εκτός πινάκων στη Super League και τώρα μένει και εκτός Ευρώπης.

Ο Βασίλης Καμπούρης είχε υποδείξει ανύπαρκτο οφσάιντ στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς καθώς επίσης και στον Τσούμπα Ακπόμ (φωτό), λίγο πριν από την εκπνοή του αγώνα. Ο δεύτερος μάλιστα, είχε σκοράρει αλλά το γκολ είχε ακυρωθεί.

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, την Πέμπτη (25/10), επικυρώθηκε ο πίνακας των διεθνών βοηθών για το 2019 και ο Καμπούρης έμεινε εκτός λίστας.

Αναλυτικά η λίστα με τους διεθνείς βοηθούς: Κωσταράς, Δημητριάδης, Πετρόπουλος, Ακρίβος, Αλεξέας, Κούλα Χασάν, Νικολαϊδης, Μπουξμπάουμ, Απτόσογλου, Νικολακάκης.

Την ίδια ώρα, άλλοι διαιτητές που κάνουν… όρια εις βάρος του Ολυμπιακού επιβραβεύονται. Διαμαντόπουλος, Τζήλος, Σκουλάς παίρνουν τη θέση των Αρετόπουλου, Καλογερόπουλου, Μάνταλου, έγιναν διεθνείς και συμπληρώνουν τον πίνακα δίπλα στους Σιδηρόπουλο, Παπαπέτρου, Παπαδόπουλο, Κομίνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ