Αποκαλύψεις Κούγια: «Μπορεί να μείνει παράλυτος ο Τζήλος, πιθανή και η προβοκάτσια»!

Αποκαλύψεις Κούγια: «Μπορεί να μείνει παράλυτος ο Τζήλος, πιθανή και η προβοκάτσια»!

Ο εκπρόσωπος του Θανάση Τζήλου, Αλέξης Κούγιας, αποκάλυψε τη σοβαρότητα των τραυμάτων του διεθνούς διαιτητή, μίλησε για το «συνεργείο», για τους δυσαρεστημένους, αλλά και την πιθανότητα προβοκάτσιας.

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του Θανάση Τζήλου, μετά την εγκληματική επίθεση που δέχθηκε. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λάρισα, μιλώντας στον Arena FM της Θεσσαλονίκης, υποστήριξε ότι βρέθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο διεθνής διαιτητής, μίλησε μαζί του και αποκάλυψε ότι ο Λαρισαίος ρέφερι έχει υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο γόνατο και πως ειδικά αυτό στο πόδι, μπορεί ακόμη και να τον αφήσει παράλυτο! Επιπλέον, ο κ. Κούγιας μίλησε και πάλι για το «συνεργείο» του ελληνικού ποδοσφαίρου και αναφέρθηκε στον τρόπο που έγινε η επίθεση.

Αναλυτικά, ο κ. Κούγιας ανέφερε τα εξής: «Έχω αναλάβει την υπόθεση του Τζήλου. Είχα ένα δικαστήριο στη Λάρισα σήμερα και μου έστειλε μήνυμα ο Πρόεδρος της ομάδας πως βρίσκεται στο Νοσοκομείο σοβαρά χτυπημένος ο κ. Τζήλος. Διέκοψα την δίκη και πήγα στην κλινική. Ήταν στο ακτινολογικό τμήμα, για να κάνει μια σοβαρή εξέταση. Είναι πολύ χτυπημένος στο κεφάλι, αλλά η μεγάλη ζημιά είναι στο γόνατο. Οι γιατροί λένε πως υπάρχει περίπτωση να μείνει και μόνιμα παράλυτος.

Ηταν μέσα στο αυτοκίνητο, με μία βαριοπούλα έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου.

Ο Τζήλος είναι καταπληκτικός επιστήμονας, πολιτικός μηχανικός, έχει τελειώσει και το Πολυτεχνείο της Ξάνθης. Ήταν άτυχος και έπεσε στην παράγκα μια δεκαετία, δεν γινόταν διαιτητής Σούπερ Λιγκ. Εχει μία καταπληκτική οικογένεια, πατέρας, σύζυγος, δεν έχει προβλήματα εκτός ποδοσφαίρου. Είναι ευγενικός άνθρωπος. Και ο ίδιος και εγώ πιστεύουμε πως λόγω του ποδοσφαίρου συνέβη αυτό που συνέβη».

Για το εάν σκοπός όσων των χτύπησαν ήταν για να τον αναγκάσουν να σταματήσει τη διαιτησία: «Οχι. Αυτό μπορεί να γίνει. Και αυτοί που πυροβόλησαν τον Λίβα τον πυροβόλησαν στο ισχίο. Εάν σε σακατέψουν σταματάς και τη διαιτησία. Εάν σε σακατέψουν στο γόνατο, για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μένεις εκτός και μετά επειδή είναι πολύ σκληρά πια τα τεστ, δύσκολα μπορεί να επανέλθει κάποιος διαιτητής. Για εμένα όλα είναι μέσα. Και η αντίδραση κάποιον που μπορεί να θεώρησαν ότι τους αδίκησε, αλλά και η προβοκάτσια».

Θα μιλήσω για τους ιδιοκτήτες. Υπάρχουν και οι παράγοντες, που είναι… «παρά». Το ποδόσφαιρο είναι είναι Νο1 παγκοσμίως, αλλά λόγω αδιαφορίας της Πολιτείας εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, που ίσως την στήριξαν οικονομική παράγοντες που ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις, το ποδόσφαιρο αφέθηκε στην τύχη του, ειδικά από το 1996. Ετσι, ο Θωμάς Μητρόπουλος και οι επίγονοί του, ένα συνεργείο όπως το ονομάζω εγώ, άνθρωποι που δεν είχαν μαντήλι να κλάψουν και που βρίσκονται με ξενοδοχεία, επιχειρήσεις, εργοστάσια, σε συνδυασμό με κάποιους ιδιοκτήτες ποδοσφαιρικών ομάδων, γίνανε πλούσιοι από το παράνομο στοίχημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ