Τελεσίγραφο διαιτητών: «Είμαστε έξι αγωνιστικές απλήρωτοι, η υπομονή μας εξαντλείται»

Τελεσίγραφο διαιτητών: «Είμαστε έξι αγωνιστικές απλήρωτοι, η υπομονή μας εξαντλείται»

Απίστευτα η κατάσταση στην ελληνική διαιτησία με τους διαιτητές να παραμένουν απλήρωτοι μετά από 6 αγωνιστικές στη Superleague και να προειδοποιούν με αντιδράσεις.

Η κατάσταση στην ελληνική διαιτησία απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί… ομαλή. Πόσο μάλλον μετά την είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας και αναφέρει πως οι Έλληνες διαιτητές της Superleague παραμένουν απλήρωτοι μετά από 6 αγωνιστικές!

Σύμφωνα με την Live Sport, οι Έλληνες διαιτητές παραμένουν απλήρωτοι όχι μόνο για τα ματς που έχουν σφυρίξει στην Superleague, όσο και για τα ματς που έχουν διαιτητεύσει σε ξένα πρωταθλήματα.

Πόσο μάλιστα δε όταν οι αντίστοιχοι ξένοι διαιτητές των ντέρμπι, πληρώνονται δύο ημέρες πριν από την σέντρα των αναμετρήσεων.

Κάτι τέτοιο είχε συμβεί και την περσινή σεζόν, όταν οι ρέφερις πληρώθηκαν μόνο μετά από παρέμβαση των FIFA και UEFA, την ώρα που για τα ματς της Football League επιμελήθηκε η ίδια η παγκόσμια Ομοσπονδία.

Μάλιστα οι διαιτητές ετοιμάζουν αντίδραση όπως είναι λογικό διαμηνύοντας τα εξής σχετικά με τη διαμορφωμένη κατάσταση:

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι μας κοροϊδεύουν. Κάθε διαιτητής έχει λαμβάνειν, κατά μέσο όρο, 6.000-7.000 ευρώ και θα κάνουμε υπομονή ως το τέλος Οκτωβρίου. Μετά θα αποφασίσουμε αν θα αντιδράσουμε και πώς θα διεκδικήσουμε τα χρήματά μας. Η υπομονή μας εξαντλείται»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ