Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πόνο ο Καλπαζίδης με τον Πέτσα. Δύσκολοι καιροί για σερβιτόρους
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κάνει τον έκπληκτο ο Περέιρα

O Μέλο Περέιρα με δήλωσή του ισχυρίζεται πως δεν έχει την παραμικρή σχέση με την εταιρεία που ελέγχει το VAR στην Ελλάδα.

Κάνει τον έκπληκτο ο Περέιρα | to10.gr

Δεν είδε, δεν άκουσε, δεν ξέρει. Ο Μέλο Περέιρα λέει πως δεν έχει την παραμικρή… ιδέα για όσα του χρεώνουν για τη σχέση του με την εταιρεία που ασχολείται με το VAR στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα ο Πορτογάλος προαναγγέλλει μηνύσεις προς όσους βγάζουν προς τα έξω ένα θέμα, που μάλλον κάνει… τζιζ στον Πορτογάλο, τον οποίο είχαμε να ακούσουμε αρκετό καιρό.

Και λίγο πριν αποχαιρετήσει την Ελλάδα, στην οποία μόνο καλή δουλειά δεν έκανε, έβγαλε μια δήλωση κάνοντας τον έκπληκτο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Πορτογάλος:

Με έκπληξη πληροφορήθηκα από τον ελληνικό ημερήσιο τύπο την είδηση περί ύπαρξης καταγγελίας, η οποία εμπλέκει το όνομά μου στη διαδικασία υλοποίησης του προγράμματος VAR στην Ελλάδα.

Η έκπληξή μου αυτή εξελίχθηκε σε αγανάκτηση όταν ενημερώθηκα ότι η ίδια καταγγελία περιλαμβάνει απολύτως ψευδείς και δυσφημιστικές αναφορές περί δήθεν προσωπικής μου σχέσης με εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται διεθνώς στην εφαρμογή του προγράμματος, και η οποία -όπως όλοι γνωρίζουν- επελέγη κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού από το Ελληνικό Δημόσιο ως ανάδοχος του έργου, σε συνεργασία με ελληνική εταιρεία.

Δηλώνω υπεύθυνα και κατηγορηματικά ότι οι εν λόγω ισχυρισμοί είναι ψευδείς και συκοφαντικοί και όσοι τους εφηύραν στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο στην προσωπική μου δυσφήμιση.

Ουδέποτε είχα, και φυσικά δεν έχω σχέση με οποιαδήποτε εταιρεία, ούτε στην πατρίδα μου, πολύ περισσότερο στην Ελλάδα, ή οπουδήποτε αλλού.

Και προφανώς οι εγκέφαλοι αυτής της κατασκευασμένης συκοφαντίας θα κληθούν σύντομα να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη