Καραπαπάς για ΕΠΟ : «Τα ξεφτιλίσατε όλα» (pics)

Καραπαπάς για ΕΠΟ : «Τα ξεφτιλίσατε όλα» (pics)

Χείμαρρος ο Κώστας Καραπαπάς, ξεμπρόστιασε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τον αποκλεισμό του Δημήτρη Σιόβα.

Ο Φαν Σιπ, ο καλύτερος… υπάλληλος της «εξυγίανσης» τελείωσε on air τον Δημήτρη Σιόβα από την Εθνική ομάδα, επειδή, ο έμπειρος στόπερ είπε τη γνώμη του. Γιατί ως γνωστόν, στην εθνική του «δικού» μας Γραμμένου δεν πρέπει να έχει κανένας άποψη.

Με ποστάρισμά του στα social media, o αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς… αποτέλειωσε την ΕΠΟ του Γραμμένου για τον άδικο και τηλεκατευθυνόμενο αποκλεισμό του Δημήτρη Σιόβα.

Ο Καραπαπάς έστησε στον… τοίχο την Ομοσπονδία και για την συμπεριφορά της απέναντι στον Βασίλη Τοροσίδη, που δεν έδειξε κανένα σεβασμό σε έναν παίκτη με 101 συμμετοχές στην πλάτη του.

«Δηλαδή ο ποδοσφαιριστής που λέει τη γνώμη του δεν σέβεται τους κανόνες και την Εθνική. Και ο ομοσπονδιακός που ανακοινώνει σε τηλεοπτικό κανάλι ότι τελειώνει από την Εθνική τον ποδοσφαιριστή είναι αυτός που σέβεται κανόνες και Εθνική;

Αλλά τον σεβασμό σας τον είδαμε στις ανακοινώσεις και τα αφιερώματα που κάνατε για τον Τοροσίδη που ξεπέρασε τις 100 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα. Τι δε βγάλατε ανακοίνωση; Ούτε αφιέρωμα κάνατε; Σας έπεσε βαρύ που τον είδατε να τελειώνει νταμπλούχος την καριέρα του; Τα ξεφτιλίσατε όλα».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ