Όραμα: Οι… Λαλάκηδες είδαν τον Σαπουιζά στην ΕΠΟ

Όραμα: Οι… Λαλάκηδες είδαν τον Σαπουιζά στην ΕΠΟ

Για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα στην «εξυγιαντική» ΕΠΟ, οι... Λαλάκηδες σύγκριναν τις κληρώσεις της ΕΠΟ με της UEFA. Στις οποίες η μόνη ομοιότητα είναι τα μπαλάκια...

Πάει, αυτό ήταν… Έπαθαν παράκρουση οι Λαλάκηδες. Έχασαν κάθε μέτρο, κάθε αίσθηση της πραγματικότητας. Συγκρίνουν πρόσωπα και καταστάσεις που δεν μπορούν να συγκριθούν μεταξύ τους, που δεν έχουν την παραμικρή σχέση.

Προκειμένου να δικαιολογήσουν οι Λαλάκηδες τις πρακτικές της «εξυγιαντικής» ΕΠΟ του «δικού τους» Γραμμένου, σύγκριναν την κλήρωση του Κυπέλλου με τις κληρώσεις της UEFA για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Και αναρωτήθηκαν γιατί ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς και ο ιδιοκτήτης του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης, δεν διαμαρτυρήθηκαν που δεν έδωσαν το παρών.

Όπως έγραψαν οι Λαλάκηδες, και οι κληρώσεις της UEFA, με μπαλάκια γίνονται. Ναι, με μπαλάκια γίνονται. Αλλά τα μπαλάκια είναι η μόνη ομοιότητα της διαδικασίας που έκανε η ΕΠΟ σε σχέση με τις αντίστοιχες της UEFA. Όλες οι άλλες λεπτομέρειες διαφέρουν μεταξύ τους όσο η μέρα με τη νύχτα.

Κυρίως, η βασική διαφορά έγκειται στο ποιος τραβάει τα μπαλάκια. Στο Πάρκο Γουδί, τα έβγαζε ο τρεμάμενος Γαβριηλίδης, με το άγχος να τον κατακλύζει σε κάθε κίνηση του. Στην UEFA τα τραβάνε άλλοι με μεγαλύτερη φήμη και ιστορία στο άθλημα.

Για το αδιάβλητο της κλήρωσης και για την αίγλη της, καλούνται σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Εν ενεργεία και παλαίμαχοι. Πρόσφατα παραδείγματα ήταν ο Φλοράν Μαλουντά και ο βετεράνος Ελβετός Στεφάν Σαπουιζά.

Για να καταλάβετε τι εννοούμε, πάρτε και μία γεύση από μία κλήρωση της UEFA…

Παρότι επικρατεί η πανδημία του κορωνοϊού, η UEFA έχει βρει τον τρόπο και τηρώντας αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, προστατεύει τις κληρώσεις της και τις αναδεικνύει.

Εδώ, η ΕΠΟ κάνει το αντίθετο. Πιο σωστά, προσπαθεί να κάνει, γιατί πλέον γίνει προβλέψιμη. Τόσο προβλέψιμη που ήταν πανεύκολο για τον Κώστα Καραπαπά να μαντέψει τα ζευγάρια των προημιτελικών…

Αλλά ας μην παρεξηγούμε τους Λαλάκηδες.. Από παντού έρχονται κατραπακιές… Στο γήπεδο; Από τριάρα σε τριάρα… Στα Δικαστήρια; Ακόμα δεν έχουν χωνέψει τις αθωωτικές αποφάσεις, τη μία μετά την άλλη. Πριν συνέρθουν από το ένα «χαστούκι», έρχεται το άλλο.

Λογικό να ρετάρουν και να μπερδεύουν τον Σαπουιζά με τον Γαβριηλίδη και την ΕΠΟ με την UEFA…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ