Αποκάλυψη : Το πρώτο σοκ του Ζαγοράκη με τα στοιχεία της ΕΠΟ

Αποκάλυψη : Το πρώτο σοκ του Ζαγοράκη με τα στοιχεία της ΕΠΟ

Ο Βαγγέλης Γραμμένος προσπαθεί μάταια να πείσει ότι παράδωσε μία τακτοποιημένη Ομοσπονδία... Όμως, για κακή του τύχη οι αριθμοί λένε το αντίθετο...

Αφού παρέδωσε τα ηνία της ΕΠΟ στον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο Βαγγέλης Γραμμένος επιδόθηκε σε μία προσπάθεια βελτίωσης του προφίλ του. Είτε με δηλώσεις του, είτε με… αγιογραφίες του συστήματος που τον στήριξε, προσπάθησε να παρουσιάσει τη θητεία του ως επιτυχημένη και να πείσει πως αφήνει μία τακτοποιημένη Ομοσπονδία.

Βέβαια, τα νούμερα δεν συμφωνούν μαζί του… Η «εξυγίανση» άλωσε την ΕΠΟ υποστηρίζοντας ότι οι προηγούμενες διοικήσεις ασκούσαν κακοδιαχείριση και… έτρωγαν λεφτά με χρυσά κουτάλια.

Νωποί είναι στη μνήμη μας οι ισχυρισμοί του Σταύρου Κοντονή, του υφυπουργού Αθλητισμού επί ΣΥΡΙΖΑ, που… κάθε πρωί παρενέβαινε στην ΕΠΟ. Σε μία συνέντευξη του στην ΕΡΤ το 2015, ο Κοντονής έκανε λόγο για μισθούς πιο υψηλούς από του Προέδρου της Δημοκρατίας: «Δεν γίνεται να ακούμε τέτοιους μισθούς στην ΕΠΟ. Υπάρχουν διοικητικά στελέχη που αμείβονται με 10.000 ευρώ, μισθός μεγαλύτερος από του Προέδρου της Δημοκρατίας. Αυτά είναι χρήματα που πρέπει να επιστρέφονται στο ποδόσφαιρο για την ανάπτυξή του».

Άρα, ποιος θα έπρεπε να είναι ο πρώτος σκοπός του… εξυγιαντή Γραμμένου; Να εξορθολογίσει τα οικονομικά και να μειώσει το προσωπικό στο Πάρκο Γουδί. Από τους 85 υπαλλήλους, να διατηρήσει στα πόστα τους, τους απολύτως απαραίτητους…

Αμ, δε… Επί προεδρίας Γραμμένου, οι εργαζόμενοι αυξήθηκαν στους 164! Δηλαδή, ο Θοδωρής Ζαγοράκης παρέλαβε ένα οργανόγραμμα διογκωμένο στο διπλό από τον προκάτοχο του! Αν θελήσει να το μειώσει άμεσα, μόνο οι 27 είναι συμβασιούχοι που θα απομακρυνθούν μετά τη λήξη της σύμβασης τους.

Φυσικά, για αυτή τη διόγκωση, ο Γραμμένος δεν ανέφερε το παραμικρό… Ούτε λέξη… Ξέχασε πως στη θητεία του, η ΕΠΟ χρειάστηκε ενίσχυση από την UEFA για να ανταπεξέρθει στη μισθοδοσία και ήταν ένα βήμα από το… κραχ. Μόνο για το VAR έλεγε και ξαναέλεγε ο Γραμμένος, το οποίο δεν το πλήρωσε καν εκείνος μέσω της ΕΠΟ, αλλά η Κυβέρνηση!

Δυστυχώς, Βαγγέλη, η… κληρονομιά σου στον Θοδωρή Ζαγοράκη είναι μία παταγώδη αποτυχία σε όλα τα επίπεδα. Ούτε έναν τομέα δεν μπορείς να φέρει ως παράδειγμα χρηστής διαχείρισης και αποτελεσματικότητας… Ευάγγελε ή Βαγγέλη για τους φίλους, το ταμείο είναι πολύ μείον…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ