Ο Ζαγοράκης υποδέχτηκε τον Μπέο

Ο Ζαγοράκης υποδέχτηκε τον Μπέο

O Αχιλλέας Μπέος εξέφρασε στον πρόεδρο της ΕΠΟ τις αντιρρήσεις του για το σχέδιο των Β' ομάδων.

Με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, με αφορμή την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Κυριακή.

Εκτός από το θεσμικό κομμάτι της συνάντησης, ο Ζαγοράκης και ο Μπέος συζήτησαν γενικότερα για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αφού ο Μπέος ηγείται και του ΝΠΣ Βόλου.

Ο Μπέος εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τη νομοθετική ρύθμιση που προωθείται από την Κυβέρνηση για τη δημιουργία των θυγατρικών και τη συμμετοχή των τεσσάρων μεγάλων στη Superleague 2.

Ο Μπέος τόνισε στον Ζαγοράκη ότι το σχέδιο για τις Β’ ομάδες με τη μορφή που έχει εξυπηρετεί μόνο τους μεγάλους και στερεί από τις άλλες ΠΑΕ το αντίστοιχο δικαίωμα.

Διότι υποτίθεται πως οι θυγατρικές θα έπαιζαν στη Football League, αλλά επί της ουσίας η κατηγορία συγχωνεύεται με τη Superleague 2. Άρα, οι άλλες ΠΑΕ της Superleague δεν έχουν που να δηλώσουν τις θυγατρικές τους, αφού απομένει μόνο η Γ’ Εθνική που είναι ερασιτεχνική.

Τους προβληματισμούς του ο Μπέος τους μεφέρερε στον Ζαγοράκη, ενώ έστειλε επιστολές με ανάλογο περιεχόμενο στον πρόεδρο της Superleague, Λεωνίδα Μπουτσικάρη και της Superleague 2, Λεωνίδα Λεουτσάκο, και στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ