Η επανεμφάνιση του Θοδωρή Ζαγοράκη – Μακριά από το ελληνικό ποδόσφαιρο (pics)

Η επανεμφάνιση του Θοδωρή Ζαγοράκη – Μακριά από το ελληνικό ποδόσφαιρο (pics)

Ακριβώς έναν μήνα μετά την παραίτησή του από την ΕΠΟ, εν μέσω απειλών και επιθέσεων, ο Θοδωρής Ζαγοράκης επανεμφανίστηκε, αλλά δεν είπε κουβέντα για ποδόσφαιρο.

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας μετά την παραίτησή του Θοδωρή Ζαγοράκη από την ΕΠΟ, μετά το κλίμα τρομοκρατίας που είχε καλλιεργηθεί εναντίον του και ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας έκανε και πάλι την εμφάνισή του. Σε μία εκδήλωση που δεν είχε καμία σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά δεν υπήρξε και καμία κουβέντα γύρω από αυτό. Μακρία κι αγαπημένοι που λένε…

Στο παιδικό χωριό της Κιβωτού του Αίπους λοιπόν χτύπησε η καρδιά της Χίου του μεσημέρι του Σαββάτου, εκεί όπου εκλεκτοί προσκεκλημένοι από ολόκληρη την Ελλάδα, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, δίνοντας το «παρών» στα εγκαίνια των νέων σύγχρονων εγκαταστάσεων της Κιβωτού, που χρηματοδοτήθηκαν με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

 

 

Η  εκδήλωση ξεκίνησε σήμερα γύρω στις 12.30 το μεσημέρι στο παιδικό χωριό της «Κιβωτού του Κόσμου Αιγαίου» στο Αίπος της Χίου, με αφορμή και τους 32ους  Αιγαιοπελαγίτικους  Αγώνες  Στίβου. Κατά της εκδήλωσης έγιναν  τα εγκαίνια των νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στο Αίπος που δημιουργήθηκαν με χρηματοδότηση  της  Περιφέρειας  καθώς και ιδιωτικών χορηγιών και θα χρησιμοποιηθούν μελλοντικά και ως έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΣ Κιβωτός του Κόσμου, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Χίου.

Την εκδήλωση  παρευρίσκονται  ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Ευρωβουλευτής  Θοδωρής Ζαγοράκης, η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία των νησιών, αλλά και πολλοί παλιοί και εν ενεργεία αθλητές που έχουν συνδέσει το όνομά τους με μεγαλειώδης επιτυχίες του Ελληνικού Αθλητισμού.

Πιο συγκεκριμένα, Ολυμπιονίκες  και Παρολυμπιονίκες με καταγωγή από τα νησιά της Περιφέρειας, Κώστας Κεντέρης- στην πρώτη του δημόσια παρουσία μετά από πολλά χρόνια τα νησιά μας –  καθώς επίσης οι:  Στράτος Νικολαίδης, Κέλλυ Λουφάκη, Παντελής Καλόγερος, Παναγιώτης Μαγδανής, μέλη της θρυλικής ομάδας του EURO 2004 Καραγκούνης, Μπασινάς, Νικοπολίδης, Παγκόσμιοι πρωταθλητές, μέλη της ποδοσφαιρικής εθνικής ομάδας αστέγων, η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, αθλητικοί παράγοντες Ομοσπονδιών και αθλητικών Ενώσεων.

Στην εκδήλωση εκπρόκειτο  να παραστεί και να παρουσιάσει τις δράσεις της οργάνωσης “πρέσβης της κιβωτού του κόσμου” αγαπημένος ερμηνευτής  Πάνος Μουζουράκης ο οποίος λόγω υποχρεώσεων δεν μετέβη στο γειτονικό νησί. Τον συντονισμό της εκδήλωσης έχει  η δημοσιογράφος  κα. Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ τα παιδιά της “Κιβωτού” θα παρουσιάσουν θεατρικό δρώμενο και μουσική.

Ο «Αίολος» βρίσκεται στο γειτονικό νησί  και καλύπτει την λαμπερή εκδήλωση ενώ ο   Κώστας Ντελής εκπροσωπώντας την  εταιρεία “Ελαίτις” – που είναι ένας από τους  χορηγούς  της εκδήλωσης -μαζί με τον οπερατέρ του σταθμού  Ντορίν Τσιρόσκα, μας βάζουν στο κλίμα της λαμπερής εκδήλωσης παρά τον βροχερό καιρό και την ομίχλη που επικρατούσε από το πρωί στη Χίο. Έχουν επίσης συγκεντρώσει  δηλώσεις από πολλούς επώνυμους που συμμετέχουν.

Πηγές: alithia.gr, politischios.gr, aeolos.tv

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ