ΕΠΟ : Παράταση για την κατάθεση φακέλων

ΕΠΟ : Παράταση για την κατάθεση φακέλων

Η UEFA ενέκρινε το αίτημα των ομάδων της Super League για παράταση 15 ημερών για την κατάθεση φακέλων για την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου.

Η ΕΠΟ μέσω επίσημης ανακοίνωσής της έκανε γνωστό πως UEFA ενέκρινε το αίτημα των ομάδων της Super League για παράταση 15 ημερών για την κατάθεση φακέλων για την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων στην συνεδρίαση της 02.04.2018 (Νο 17) έλαβε την ακόλουθη απόφαση: Θέμα: Παράταση καταληκτικής ημερομηνίας 31/3/2018 για την εγχώρια διαδικασία αδειοδότησης και της ημερομηνίας ολοκλήρωσης της εγχώριας διαδικασίας αδειοδότησης.

Α) Κατόπιν της απαντητικής επιστολής της UEFA σε σχετικό ερώτημα, μετά από αίτημα της SL, αναφορικά με την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας 31ης/3/2018 για τακτοποίηση ενδεχόμενων οφειλών καθώς και της αντίστοιχης για την ολοκλήρωση της εγχώριας διαδικασίας αδειοδότησης, αποφασίζουμε τα κάτωθι:

α) Την παράταση της ημερομηνίας της 31ης/3/2018 για τακτοποίηση ενδεχόμενων οφειλών έως την 16η/4/2018 με υποχρέωση προσκόμισης των σχετικών παραστατικών μέχρι την 19η/4/2018, αποκλειστικά για την εγχώρια διαδικασία αδειοδότησης.

Η καταληκτική ημερομηνία για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις παραμένει η 31η/3/2018 και η 3η/4/2018 για την προσκόμιση των παραστατικών. Κανένα έγγραφο δεν θα γίνει αποδεκτό για την αξιολόγηση των φακέλων αναφορικά με τις ευρωπαϊκές οργανώσεις πέρα της παραπάνω ημερομηνίας.

Β) Την παράταση την ημερομηνία ολοκλήρωσης της εγχώριας διαδικασίας αδειοδότησης (30/5/2018) έως την 10η/6/2018, προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία εξασφάλισης νέου τηλεοπτικού συμβολαίου για το σύνολο των ΠΑΕ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ