Απόφαση σε χρόνο ρεκόρ: Εμεινε το -3 για τον Ολυμπιακό!

Απόφαση σε χρόνο ρεκόρ: Εμεινε το -3 για τον Ολυμπιακό!

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, μόλις λίγες ώρες μετά την εκδίκαση της προσφυγής του Ολυμπιακού, απέρριψε το αίτημα για επιστροφή των 3 βαθμών, για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ!

Μόλις λίγες ώρες μετά την απολογία του Ολυμπιακό, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έβγαλε απόφαση. Συγκεκριμένα, το ανώτατο πειθαρχικό όργανο του ποδοσφαίρου, αποφάσισε να μην αλλάξει την πρωτόδική απόφαση για τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει ότι το -3 παραμένει για τους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι μένουν στους 54 βαθμούς και πλέον δεν μπορούν να κάνουν κάποια άλλη ενέργεια για να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η… ταχύτητα του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την απόφαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού προκαλεί αίσθηση. Ειδικά σε σύγκριση με ό,τι συμβαίνει στις υπόλοιπες υποθέσεις που ταλανίζουν το ποδόσφαιρο και δη στις υποθέσεις που φτάνουν στα χέρια του κου Σκουτέρη και της επιτροής εφέσεων της ΕΠΟ.

Εχει ενδιαφέρον να υπενθυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών για επεισόδια που έλαβαν χώρα μεταξύ οπαδών και αστυνομίας, σχεδόν πέντε λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Κλείνοντας, έχει ενδιαφέρον να επαναλάβουμε ότι στην εκδίκαση της προσφυγής του Ολυμπιακού, οι δικηγόροι των Πειραιωτών, κ.κ. Βασίλης Δημακόπουλος και Αργύρης Λίβας, είχαν ζητήσει εφαρμογή της αρχής της αναλογικότητας και την εξαφάνιση την αφαίρεσης των τριών βαθμών. Μάλιστα, ο κ. Λίβας αναφέρθηκε εκτενώς στον κακογραμμένο πειθαρχικό κώδικα της… εξυγίανσης, που υποτίθεται ότι εναρμονίστηκε με αυτόν της FIFA το προηγούμενο καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ