Τον κόλλησε στον τοίχο τον Μπαλτάκο, ο Μπέος: Τελικός κυπέλλου στο… φεγγάρι- Αγρίεψε ο ΠΑΟΚ

Τον κόλλησε στον τοίχο τον Μπαλτάκο, ο Μπέος: Τελικός κυπέλλου στο… φεγγάρι- Αγρίεψε ο ΠΑΟΚ

Η τοποθέτηση του Κυριάκου Κυριάκου για τον τελικό του κυπέλλου βάζει… φωτιά στο σκηνικό δύο μήνες πριν.

«Παίκτης» ο Μπέος. Παράγοντας. Και αυτό δεν αλλάζει οποία προσωπική άποψη μπορείς να έχεις για εκείνον. Του έβαλε Έλληνες διαιτητές η ΚΕΔ στα playoffs. Τον αγνόησαν ο Μπαλτάκος και ο Μπένετ αποκλείοντας τον Βόλο από τη συνάντηση της Δευτέρας; Κανένα πρόβλημα. Βγήκε και εκείνος χθες και είπε το αυτονόητο.

Ότι μπορεί η προκήρυξη της ΕΠΟ να προβλέπει τελικό κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό αν οι δύο φιναλίστ είναι ένας από την Αθήνα και ένας από τη Θεσσαλονίκη, αλλά εκείνος δεν το συζητά μετά τα όσα έγιναν το 2017: Όλα αυτά βέβαια με τον πιο θεσμικό τρόπο. Με ευγένεια αλά… Μπαλτάκος: «Γενικά είμαι υπέρ του να γινόταν ο τελικός στον Βόλο αλλά όχι υπό τις υπάρχουσες συνθήκες.

Διαβάστε επίσης: Το φιλικό στο Ρέντη, η 3αδα του Μίτσελ και ο πρωταγωνιστής – έκπληξη με δύο γκολ

Στο γήπεδο, με τις γνώσεις που έχω, μπορώ να εξασφαλίσω ότι δεν θα ανοίξει μύτη, την πόλη πώς να την προφυλάξω. Να δίνουν ραντεβού θανάτου και να γίνουν πεδία μαχών έξω από το Δημαρχείο και στην παραλία. Σ’ αυτή την περίπτωση θα έρθουν και από τις δύο πλευρές φίλαθλοι, οπότε καταλαβαίνετε τι θα γίνει. Εμείς παίρνουμε αποφάσεις για το συμφέρον της πόλης», είπε ο Αχιλλέας Μπέος και ξεκαθάρισε πως ««Όχι, δεν θα δώσουμε το γήπεδο για τον τελικό. Ποιος είναι ο λόγος που δεν θα το δώσουμε; Στον τελικό λογικά θα είναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω την πόλη μου πεδίο μάχης».

Σήκωσε το γάντι λοιπόν σήμερα ο ΠΑΟΚ και πολύ λογικά. Τα όσα είπε ο Κυριάκος Κυριάκος σε συνέντευξη του είναι χαρακτηριστικά: «Για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει και δεν τίθεται κάποιο θέμα για το πού θα γίνει. Υπάρχει συγκεκριμένη προκήρυξη από την ΕΠΟ και συγκεκριμένα γήπεδα τα οποία προβλέπονται. Η προκήρυξη αναφέρει Βόλο ή εξωτερικό! Αυτή είναι η θέση του ΠΑΟΚ», ανέφερε μεταξύ άλλων το μέλος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Και κάπως έτσι; Όσοι ήλπιζαν ότι το ματς θα γίνει στο ΟΑΚΑ τρέχουν και δεν φτάνουν. Ο Μπαλτάκος άλλωστε διατηρεί κάτι παραπάνω από καλή σχέση με τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορεί να επιτρέψει να τον… ρίξουν (αλήθεια γιατί δεν τον πάνε και αυτόν στην Ριζούπολη όπως ήθελε ο Δημητρίου να κάνει τον τελικό του 2020 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ). Άρα θα πρέπει να τον διεξάγει στο εξωτερικό. Και εδώ είναι που αξίζει να πάρεις ποπ κορν να αράξεις στον καναπέ και να γελάσεις. Θέλουν τον τελικό το αργότερο 27 Μαϊου γιατί 21 μπορεί να γίνουν εκλογές (μπορεί και ανάποδα να συμβεί αυτό).

Στην Ευρώπη όμως σε εκείνη την ημερομηνία υπάρχει πρωτάθλημα. Στην Αγγλία, στην Ισπανία, στην Γερμανία, στην Ιταλία, στην Γαλλία κλπ. Αστειότητες τύπου Αυστραλίας κλπ δεν υπάρχουν γιατί πέρα από τα έξοδα οι ομάδες θα χρειαστεί να μείνουν εκεί καμιά εβδομάδα για να συνέλθουν από το ταξίδι και να παίξουν ποδόσφαιρο για ένα τρόπαιο. Η οποία συζήτηση στο μεταξύ δεν μπορεί να ξεκινήσει πριν από την ολοκλήρωση των ημιτελικών που θα διεξαχθούν μέσα στη μεγάλη εβδομάδα (12-13/4). Άρα ο Θεός να βάλει το χέρι του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ