Έφεση της ΑΕΚ για το -3 : Έκαναν το άσπρο-μαύροι οι εκπρόσωποι της Ένωσης

Έφεση της ΑΕΚ για το -3 : Έκαναν το άσπρο-μαύροι οι εκπρόσωποι της Ένωσης

Δεν παραδέχτηκαν επεισόδια, αμφισβήτησαν την έκθεση της Αστυνομίας και ζήτησαν να ληφθούν υπόψιν μόνο οι εκθέσεις των παρατηρητών. Προφανώς οι ενενήντα μολότοφ της ανάπαυλας δεν είχαν... βενζίνη, αλλά λουλούδια! Νέο στοιχείο βίντεο απο την Αστυνομία

Το άσπρο-μαύρο επιχείρησε να κάνει η ΑΕΚ στην εκδίκαση της Έφεσης για τα γεγονότα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που έφεραν σε πρώτο βαθμό την τιμωρία της πρωταθλήτριας με αφαίρεση τριών βαθμών.
Παρά το γεγονός ότι στην έκθεση της Αστυνομίας αναφέρεται ξεκάθαρα ότι τα επεισόδια έλαβαν χώρα -κατά την ανάπαυλα- στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του ΟΑΚΑ, οι δικηγόροι της Ένωσης υποστήριξαν ότι δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να αποδεικνύει ότι έγιναν εντός του χώρου προελέγχου του σταδίου.

Στην προσπάθεια τους να αποφύγουν την αφαίρεση των τριών βαθμών, λοιπόν ειπώθηκαν διάφορα… ενδιαφέροντα. Ανάμεσα τους; «Δεν υπήρξε τραυματισμός, δεν υπήρξε βιοπραγία, δεν υπήρξαν φθορές, ούτε διακοπή του αγώνα».

Ζήτησαν λοιπόν μόνο την επιβολή προστίμου και όχι αφαίρεση βαθμών, ως τιμωρία, επικαλούμενοι τις εκθέσεις των τριών παρατηρητών της Σούπερ Λιγκ.
Προφανώς οι ενενήντα μολότοφ που έκαναν τη… νύχτα μέρα στο ΟΑΚΑ, και μετέτρεψαν την ανάπαυλα του ντέρμπι σε… εμπόλεμη ζώνη, δεν είχαν βενζίνη. Λουλούδια πετούσαν στην αστυνομία…

Για την ιστορία: Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι στην εκδίκαση προέκυψε νέο στοιχείο. Παίχθηκε βίντεο με την εμπλοκή αστυνομικών και οπαδών. Εστάλει απο την αστυνομία με χαρακτηριστική καθυστέρηση (δεν είχε χρησιμοποιηθεί σε πρώτο βαθμό). Πρόκειται για πλάνα (χωρίς ήχο) που κατέγραψαν οι κάμερες εξωτερικά του ΟΑΚΑ.

Η απόφαση δεν αναμένεται σήμερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ