Τιμωρείται ο Παπαπέτρου από την ΕΠΟ

Τιμωρείται ο Παπαπέτρου από την ΕΠΟ

Από την Ομοσπονδία υποστηρίζουν πως έχουν εναρμονιστεί με τον κανονισμό της 4ης αλλαγής και πως ο Παπαπέτρου έκανε λάθος που δεν την επέτρεψε στο ΠΑΟ-Λαμία.

Τα όσα κωμικά συνέβησαν στο ΠΑΟ-Λαμία με τον διαιτητή Παπαπέτρου να μην επιτρέπει την 4η αλλαγή στην παράταση σε Δώνη και Χάβο παρότι από το καλοκαίρι είναι κανονισμός που ισχύει σε όλο τον κόσμο, σχολιάστηκαν από ανθρώπους της ΕΠΟ στο περιθώριο της κλήρωσης του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της ΕΠΟ ρίχνουν εξ ολοκλήρου την ευθύνη στον διαιτητή Τάσο Παπαπέτρου τονίζοντας πως έκανε λάθος ή είχε εσφαλμένη εκτίμηση. Όπως και να έχει όμως ο Παπαπέτρου θα τιμωρηθεί όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ΕΠΟ.

Από την ΕΠΟ λοιπόν υποστηρίζουν πως τον «περασμένο Μάρτιο η ΦΙΦΑ ανακοίνωσε ότι υιοθετεί απόφαση του διεθνούς ποδοσφαιρικού συμβουλίου για τέταρτη αλλαγή στην παράταση με ισχύ από 1/6/2018, απόφαση η οποία υλοποιήθηκε στο Μουντιάλ Ρωσίας.

Παρότι η εφαρμογή απόφασης δεν είναι υποχρεωτική, στο πρώτο συμβούλιο μετά το Μουντιάλ, η ΕΠΟ στις 21/8 εναρμονίστηκε με τον κανονισμό αυτό. Στις 22/8 με έγγραφο στις ΕΠΣ και στα σωματεία που μετέχουν στο Κύπελλο, την ΚΕΔ και τις Πειθαρχικές επιτροπές γνωστοποίησε ότι εναρμονίζεται με τον κανονισμό της ΦΙΦΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ