Παραμένει στην ΚΕΔ ο Περέιρα, αποχώρησε από τη συνεδρίαση η ΑΕΚ

Παραμένει στην ΚΕΔ ο Περέιρα, αποχώρησε από τη συνεδρίαση η ΑΕΚ

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα μένει οριστικά στην ΚΕΔ, με εντολή της FIFA, κάτι που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια των συμβούλων της ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της Ένωσης αποχώρησαν, ενώ η συνεδρίαση της ΕΠΟ είναι σε εξέλιξη.

Η συνεδρίαση της ΕΠΟ βρίσκεται σε εξέλιξη όπου τίθενται επί τάπητος όλα τα θέματα, με πρώτο την παραμονή ή όχι του Βίτορ Μέλο Περέιρα στην ΚΕΔ.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή για άλλο ένα χρόνο, δεν τέθηκε ωστόσο καν σε ψηφοφορία αφού η ΦΙΦΑ δεν άφησε κανένα περιθώριο και έτσι ο Περέιρα θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί όμως πως μόλις οριστικοποιήθηκε ότι ο Πορτογάλος θα μείνει στην ΚΕΔ, οι επτά σύμβουλοι της ΑΕΚ αποχώρησαν από τη συνεδρίαση. Στα γραφεία της ΕΠΟ ωστόσο συνεχίζεται η συνεδρίαση και δίνουν το παρών ο Δημήτρης Αγραφιώτης, αλλά και ο Μηνάς Λυσάνδρου, ο οποίος είναι ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, αλλά και αντιπρόεδρος των κιτρινόμαυρων.

«Το θέμα Περέιρα δεν τίθεται προς ψήφιση. Είναι απόφαση της FIFA. Το υπερεξαντλήσαμε. Δεν έπρεπε να το συζητάμε καν» τόνισε χαρακτηριστικά ο Χέρμπερτ Χούμπελ, πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης για την παραμονή Περέιρα.

Από την άλλη ο Λυσάνδρου δεν πήρε θέση ως πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, όμως έχει επιφυλάξεις. Να αναφέρουμε ότι το θέμα της παραμονής Περέιρα ήταν το πρώτο που συζητήθηκε στη συνεδρίαση παρά το γεγονός ότι ήταν 21 στην ημερήσια διάταξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ