Καζάνι που βράζει η ΕΠΟ με το «βαθύ λαρύγγι»

Καζάνι που βράζει η ΕΠΟ με το «βαθύ λαρύγγι»

Μπάχαλο η ΕΠΟ με τον «ρουφιάνο», το «βαθύ λαρύγγι» της Ομοσπονδίας. Χαμός και βαριές κατηγορίες μεταξύ των μελών της Ε.Ε. Ο ΔΙΕ-ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ αποκαλύπτει...

Εκτός ελέγχου δείχνει η κατάσταση στην ΕΠΟ…

Η επιστολή του συλλόγου υπαλλήλων της Ομοσπονδίας προς τον «δικό μας άνθρωπο» ήταν μόνο ένα δείγμα του τι συμβαίνει στο Πάρκο Γουδή. Το 10.gr θα αναφερθεί σήμερα, σε άλλο ένα περιστατικό που επιβεβαιώνει ότι η κατάσταση στο εσωτερικό της ΕΠΟ είναι κακή, κάκιστη.

Στην Ομοσπονδία λοιπόν, δεν διστάζουν να γίνουν… βούκινο ακόμη και μέσω social media.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος Νίκος Βακάλης, ανέβασε στις 23 Νοεμβρίου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ένα σχόλιο με αποδέκτη το… βαθύ λαρύγγι της ΕΠΟ. Ναι, υπάρχουν και τέτοια στην Ομοσπονδία.

«Και για να το τελειώνουμε, τουλάχιστον σε ότι με αφορά. Καθαρά και ξάστερα Αλέξη μου, ή αλλιώς ΤΡΙΠΛΕ πράκτορα, ή αλλιώς άρρωστε ρουφιάνε ή αλλιώς άχρηστε υπάλληλε, σε γράφω στα ΑΡ…Α μου!!! Και σένα και την άποψη σου» ήταν το σχόλιο.

Τυχαίο το γεγονός ότι ο τρόπος που έχει γραφτεί παραπέμπει σε εβδομαδιαία εφημερίδα; Δεν νομίζω, διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε… Το post πάντως, μετά από πέντε ημέρες, κατέβηκε από τον λογαριασμό του Ν. Βακάλη στο Facebook. Ίσως επειδή, άνοιξε τις πύλες της κολάσεως στην ΕΠΟ. Οι χαρακτηρισμοί «τριπλός πράκτορας», «άρρωστος ρουφιάνος» και «ανίκανος υπάλληλος» μόνο light δεν είναι άλλωστε…

Τι είχε προηγηθεί την τελευταία εβδομάδα;

Σε αθλητική εφημερίδα που αντιπολιτεύεται τον Γραμμένο, αλλά έχει πολύ καλή ενημέρωση για τις κινήσεις του, δημοσιεύτηκε το περιεχόμενο εγγράφων που θα συζητούνταν στην Εκτελεστική Επιτροπή.

Σε μπλογκ συντάκτριας του δικαστικού ρεπορτάζ δημοσιεύθηκαν οι επιστολές των ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ οι οποίες δεν είχαν δοθεί ούτε καν στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής. Σε αθλητικό περιεχομένου blog που συνδέεται με το προηγούμενο, δημοσιεύθηκε η είδηση του εξώδικου του Βιτορ Περέιρα στην ΕΠΟ, το οποίο επίσης γνώριζαν ελάχιστοι.

Σε εβδομαδιαία εφημερίδα δημοσιεύθηκε το ρεπορτάζ που οδήγησε τον Νίκο Βακάλη στο διαδικτυακό ξεκατίνιασμα αλλά και διάλογοι από συναντήσεις στο γραφείο του Γραμμένου με τον ταμία της ΕΠΟ, Περικλή Λασκαράκη.

Όλοι πλέον μιλούν για το «βαθύ λαρύγγι» της ομοσπονδίας. Τον άνθρωπο που λόγω θέσης έχει γνώση όλης της αλληλογραφίας, μετέχει στις συναντήσεις και γνωρίζει ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει στο γραφείο του Γραμμένου.

Η ιστορία έχει και συνέχεια: Το post του Βακάλη προκάλεσε αίσθηση και όλοι άρχισαν να ψάχνονται. Το «βαθύ λαρύγγι» για να αποπροσανατολίσει άρχισε να δείχνει άλλους, μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και υπαλλήλους, ως υπαίτιους των διαρροών προκειμένου να στρέψει αλλού τα κολλημένα πάνω του βλέμματα.

Με όλα αυτά η ΕΠΟ μοιάζει με καζάνι που βράζει και είναι θέμα χρόνου να εκραγεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ