Πάει ταξιδάκι στη Νιόν ο Γραμμένος

Πάει ταξιδάκι στη Νιόν ο Γραμμένος

Ο Βαγγέλης Γραμμένος έχει την «εξυγίανση» να δουλεύει στην εντέλεια και την Πέμπτη θα ταξιδέψει στην έδρα της UEFA για να μεταφέρει την τεχνογνωσία του...

Αφού η «εξυγίανση» δουλεύει εξαιρετικά, ο πρόεδρος της Βαγγέλης Γραμμένος αποφάσισε να ταξιδέψει την Πεμπτη (6/2) στη Νιόν της Ελβετίας. Λόγω της… κόπωσης από τις «εξυγιαντικές» προσπάθειες του, δικαιούται να αλλάξει λίγο τον αέρα του και από την Αθήνα, θα μεταβεί στις ελβετικές Άλπεις.

Φυσικά, δεν θα είναι μόνος, αφού τα ταξίδια χρειάζονται την παρέα εκλεκτών φίλων… Έτσι, θα τον συνοδεύσουν, οι κύριοι Λασκαράκης και Θωμαΐδης (σ.σ. ο Λεωνίδας, όχι ο Κυριάκος, μην πάει ο νους σας στο πονηρό…).

Επισήμως, στην ατζέντα τους έχει κλειστεί ραντεβού με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν και τους συνεργάτες του. Τι έχει να συζητήσει ο Γραμμένος με τον Τσεφέριν; Μα να του μεταδώσει τεχνογνωσία για το πως διοικείς μία Ομοσπονδία…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για το… ταξιδάκι του Γραμμένου:

«Με τον Πρόεδρο της UEFA κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν, καθώς και με τα κορυφαία στελέχη της, θα συναντηθεί αύριο στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στη Νυόν, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος Γραμμένος.

Ο κ. Γραμμένος θα συνοδεύεται από τον ταμία της ομοσπονδίας κ. Περικλή Λασκαράκη και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Λεωνίδα Θωμαΐδη.

Στις συναντήσεις αυτές αναμένεται να συζητηθούν διεξοδικά τα θέματα της επικαιρότητας του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, καθώς και όλες οι πρόσφατες εξελίξεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ