Μπάσιμο ομάδας – έκπληξη για Τζόλη στον ΠΑΟΚ

Μπάσιμο ομάδας – έκπληξη για Τζόλη στον ΠΑΟΚ

Ο Άγιαξ φέρεται να παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του Χρήστου Τζόλη, παρότι ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στη Νόριτς.

Ο Χρήστος Τζόλης φέρεται να απέχει ελάχιστα από τη μεταγραφή του στη Νόριτς, αλλά μέχρι να οριστικοποιηθεί το deal, τα σενάρια για άλλες ομάδες συνεχίζονται.

Στην Ολλανδία, η ιστοσελίδα voetbalprimeur.nl έγραψε ότι ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ συμπεριλαμβάνεται στη λίστα που έχουν σχηματίσει οι άνθρωποι του Άγιαξ.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Τζόλης, το ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου, φαίνεται τέλειος για τον Άγιαξ.

Ο 19χρονος αριστερός εξτρέμ, ο οποίος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως επιθετικός, πάτησε ήδη το πόδι του σε ολλανδικό έδαφος με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης αυτό το καλοκαίρι. Έπαιξε στα φιλικά με την PSV και τη Φέγενορντ και νωρίτερα έκανε τρομερή εντύπωση στους αγώνες του Europa League με την ομάδα του Αϊντχόφεν.

Ο Άγιαξ όμως πρέπει να είναι γρήγορος: Μετά το ενδιαφέρον της PSV, μεταξύ άλλων, η Νόριτς Σίτι είναι τώρα πρόθυμη να πληρώσει 15 εκατομμύρια για να αποκτήσει τον Χρήστο Τζόλη».

Πάντως, οι τελευταίες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη επιμένουν ότι η μετακίνηση του Τζόλη στην Αγγλία έχει μπει στην τελική ευθεία της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ