Ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια με την Αϊντχόφεν ο Γκέτσε

Ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια με την Αϊντχόφεν ο Γκέτσε

Ποδοσφαιριστής της Αϊντχόφεν μέχρι το 2024 θα παραμείνει ο Μάριο Γκέτσε, με τον Γερμανό να βάζει την υπογραφή του σε διετή επέκταση συμβολαίου.

Ο Μάριο Γκέτσε θα φορά την φανέλα της Αϊντχόφεν για άλλα δύο χρόνια. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έχει βρει τον καλό του εαυτό στην ολλανδική ομάδα και θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε αυτήν τουλάχιστον μέχρι το 2024.

Το συμβόλαιο του Γερμανού έφτανε στο τέλος του το προσεχές καλοκαίρι, αλλά η κοινή επιθυμία για την ανανέωση της συνεργασίας, οδήγησε στην υπογραφή ενός νέου, με διετή ορίζοντα.

Ο Γκέτσε πήγε στην Αϊντχόφεν στις 6 Οκτωβρίου του 2020 και μέχρι σήμερα έχει σημειώσει 35 εμφανίσεις, με απολογισμό 10 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2014 προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, αλλά παρέμεινε πιστός στην Αϊντχόφεν.

Ο Γκέτσε δήλωσε τα εξής μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου:

«Η PSV είναι ένας καλός σύλλογος και μπορώ να εργασθώ εδώ υπό την καθοδήγηση ενός σπουδαίου προπονητή και εξαιρετικού βοηθητικού προσωπικού. Επιπλέον, η ενέργεια που περιβάλλει την ομάδα μας είναι πολύ ευχάριστη. Η συνολική εικόνα είναι καλή και έτσι είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να συνεχίσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα εδώ. Οι βάσεις τέθηκαν αυτό το καλοκαίρι. Θα είναι μεγάλη πρόκληση να διατηρήσουμε το επίπεδο που έχουμε φτάσει εδώ και δέκα μήνες, αλλά αυτός είναι ο στόχος που έχω θέσει για τον εαυτό μου. Μπορούμε ακόμη να εξελιχθούμε και θα ήθελα να είμαι μέρος αυτού»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ