Νέα «βόμβα» στον Άγιαξ: Παίκτης κατηγορείται για βιασμό

Νέα «βόμβα» στον Άγιαξ: Παίκτης κατηγορείται για βιασμό

Λίγα μόλις 24ωρα μετά την απομάκρυνση του Μαρκ Όφερμαρς, ο Άγιαξ έχει να αντιμετωπίσει ακόμα μία δύσκολη υπόθεση, καθώς ένας 19χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας κατηγορείται για βιασμό.

Συγκλονισμένοι εξακολουθούν να είναι στο στρατόπεδο του Άγιαξ τις τελευταίες ημέρες, μετά την αποκάλυψη με τον Μαρκ Όφερμαρς ο οποίος έστελνε ακατάλληλα μηνύματα με γυναίκες υπαλλήλους της ομάδας τις οποίες φέρεται να παρενοχλούσε.

Κι όμως, τα πράγματα στον Αίαντα πάνε από το κακό στο χειρότερο, καθώς μετά τον Όφερμαρς, οι Ολλανδοί έχουν να διαχειριστούν και μία νέα μεγάλη υπόθεση.

Σύμφωνα με έναν Ολλανδό παρουσιαστή, μια 19χρονη γυναίκα του αποκάλυψε ότι ο 20χρονος ποδοσφαιριστής του Άγιαξ, Ντόνι Βάρμερνταμ, τη βίασε.

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός παρουσιαστής αναφέρει: «Η κοπέλα μου είπε ότι βιάστηκε σε ένα πάρτι πριν από έξι μήνες. Ενημέρωσε κατόπιν και την αστυνομία. Ηταν σε μια γιορτή ο ποδοσφαιριστής και ήταν επίσης καλεσμένη και η ίδια. Σκέφτηκε ότι ήταν ωραίος άνδρας. Φιλήθηκαν και αυτός ήθελε περισσότερα. Αυτή του είπε ξεκάθαρα «όχι», αλλά της έσκισε το παντελόνι, μου έδειξε φωτογραφίας η γυναίκα. Στη συνέχεια την βίασε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ