ΜΥΘΙΚΟΣ Δουβίκας: Μπήκε στο 63′ κι έκανε χατ-τρικ σε 16 λεπτά! (pic & vids)

ΜΥΘΙΚΟΣ Δουβίκας: Μπήκε στο 63′ κι έκανε χατ-τρικ σε 16 λεπτά! (pic & vids)

Απίθανη εμφάνιση από τον Τάσο Δουβίκα κόντρα στη Φορτούνα Σιτάρντ, με τον διεθνή άσο να μπαίνει αλλαγή στο 63ο λεπτό και να γράφει ιστορία πετυχαίνοντας χατ-τρικ μέσα σε 16 λεπτά.

Την κορυφαία – πιθανότατα – εμφάνιση της καριέρας του πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής (2/9) ο Τάσος Δουβίκας που ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης της Ουτρέχτης με 4-3 στην έδρα της Φορτούνα Σιτάρντ. Ο διεθνής επιθετικός πέρασε αλλαγή στο 63ο λεπτό του ματς (ο Μπάρκας ξεκίνησε βασικός) και πρόλαβε να κάνει χατ-τρικ, σε 16 μόλις λεπτά μάλιστα, γράφοντας ιστορία.

Ο 23χρονος άσος έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της Ουτρέχτης που μπαίνει ως αλλαγή σε αγώνα πρωταθλήματος και πετυχαίνει χατ-τρικ. Ο προηγούμενος που του είχε πετύχει, ήταν ο Κάρολ Μπόνσινκ το 1972. Πριν από ακριβώς μισό αιώνα!

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» Μαρσέλο στον Ολυμπιακό!

Με εκτέλεση πέναλτι στο 71′ ο Δουβίκας έκανε το 2-1 για την ομάδα του και ακολούθησαν ακόμη δύο γκολ. Στο 76′ με ωραίο αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1 και δέκα λεπτά μετά «χτύπησε» ξανά για το 4-2 με ωραίο κατέβασμα και εκτέλεση με το δεξί.

Έτσι έφτασε τα τέσσερα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και οδήγησε την ομάδα του σε ένα πολύ σημαντικό διπλό, με το εντυπωσιακό 4-3. Στη Σιτάρντ βασικός αγωνίστηκε ο Σιόβας ενώ στον πάγκο έμεινε ο Σουρλής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ