Για ακόμα δυο χρόνια στην Τσβόλε ο Βέλλιος (pic)

Για ακόμα δυο χρόνια στην Τσβόλε ο Βέλλιος (pic)

Δεν το κουνάει από την Τσβόλε ο Έλληνας επιθετικός.

Τσβόλε και Βέλλιος ανανεώνουν τη συνεργασία τους. Η ολλανδική ομάδα συγκεκριμένα ανανέωσε την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Έλληνα επιθετικού ο οποίος θα μείνει για δυο ακόμα χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2025 δηλαδή.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Χωρίς νέα προβλήματα ενόψει Άρη

Αξίζει να σημειωθεί πως στην οψιόν υπάρχει και επέκταση του συμβολαίου του Βέλλιου για ακόμα ένα χρόνο. Ο Έλληνας φορ λοιπόν εξαργυρώνει τις πολύ καλές του εμφανίσεις με τους Ολλανδούς αφού φέτος μετράει με τα χρώματά τους 28 συμμετοχές, 10 γκολ και 6 ασίστ.

Μάλιστα ο 31χρονος έχει πράξει το εξής σπουδαίο φέτος. Έχει σημειώσει τέσσερα τέρματα σε διάστημα 27 λεπτών στο… 13-0 της Τσβόλε κόντρα στην Ντεν Χααγκ.

Στις δηλώσεις του ο Βέλλιος για την ανανέωση του συμβολαίου του είπε:

«Από την πρώτη μέρα που είμαι εδώ, κάτι μαγικό συμβαίνει. Οι υποστηρικτές άρχισαν να φωνάζουν το όνομά μου από την κερκίδα και συνέχισαν να το κάνουν κάθε εβδομάδα.

Είναι πολύ ιδιαίτερο να σε υποδέχονται έτσι όταν είσαι νεοφερμένος. Απολαμβάνω πραγματικά το ποδόσφαιρο αυτή τη σεζόν. Πρόκειται για ένα γκρουπ με πολύ ατομική ποιότητα, αλλά και με πολύ δυνατό ομαδικό πνεύμα.

Τώρα που έχουμε κερδίσει την άνοδο, δεν θέλω τίποτα άλλο από το να γίνω πρωταθλητής με την Τσβόλε για να παίξω στην Eredivisie την επόμενη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ