Έριξε άκυρο στην Τότεναμ και ανανέωσε με τη Φέγενορντ ο Σλοτ

Έριξε άκυρο στην Τότεναμ και ανανέωσε με τη Φέγενορντ ο Σλοτ

Παρά το γεγονός ότι συνδέθηκε άμεσα με την Τότεναμ, ο Άρνε Σλοτ θα παραμείνει τελικά στην τεχνική ηγεσία της Φέγενορντ μέχρι το 2026.

Ο προπονητής της Φέγενορντ, Άρνε Σλοτ, υπέγραψε σήμερα (26/5) επέκταση συμβολαίου με την πρωταθλήτρια Ολλανδίας, τερματίζοντας επίσημα το ενδεχόμενο οποιασδήποτε μετακόμισης στην Αγγλία. Ο 44χρονος προπονητής είπε χθες (25/6) ότι βρισκόταν σε συζητήσεις για να μείνει στη Φέγενορντ, καθώς προσπαθούσε να «καταπνίξει» τις εικασίες, αφού συνδέθηκε έντονα με πιθανή μετακίνηση στην Τότεναμ και σήμερα ο ολλανδικός σύλλογος ανακοίνωσε νέα συμφωνία.

«Η Φέγενορντ επέκτεινε το συμβόλαιο με τον Άρνε Σλοτ. Έχει υπογράψει για έναν ακόμη χρόνο μέχρι τα μέσα του 2026», ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Μπαλτάκο δώσε και τα… κλειδιά της ΕΠΟ: Στο προπονητικό της ΑΕΚ η εθνική ομάδα

«Δεν έχω τελειώσει ακόμα εδώ», πρόσθεσε ο Σλοτ. «Είχαμε μια υπέροχη σεζόν με τη Φέγενορντ, με το πρωτάθλημα ως μια υπέροχη ανταμοιβή για όλη τη σκληρή δουλειά που έχει καταβληθεί, αλλά θέλω πραγματικά να συνεχίσω να συνεζίζω να χτίζω. Μετά το καλοκαίρι, περιμένει μια περιπέτεια στο Champions League και υπάρχει ο τίτλος του πρωταθλήματος που πρέπει να υπερασπιστούμε. Περιμένω με ανυπομονησία, γι’ αυτό είμαι περήφανος που είμαι και παραμένω προπονητής της Φέγενορντ στο Ρότερνταμ».

Ο Σλοτ ήταν προπονητής της Φέγενορντ τις δύο τελευταίες σεζόν και επαινείται ευρέως για το καινοτόμο, επιθετικό ποδόσφαιρό του. Την περασμένη σεζόν, πήγε τον σύλλογο στον τελικό του Europa Conference League (έχασε 1-0 από τη Ρόμα) και φέτος εξασφάλισε το πρωτάθλημα Ολλανδίας, το δεύτερο της ομάδας του Ρότερνταμ σε περισσότερες από δύο δεκαετίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ